Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 oct 2010 - Anul XV, nr. 246 (4537)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Johnny Depp a cumpărat haine de iarnă pentru echipa care lucrează la "Piraţii din Caraibe 4"

Actorul Johnny Depp a cumpărat haine de iarnă, în valoare de 60.000 de dolari, pentru 500 de persoane înfrigurate din echipa care lucrează pe platourile unde se filmează lungmetrajul "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", potrivit contactmusic.com.

Actorul şi-a reluat rolul căpitanului Jack Sparrow în cel de-al patrulea film din seria "Piraţii din Caraibe". Locul unde au loc filmările, la studiorile Pinewood din Buckinghamshire (Marea Britanie), s-a dovedit a fi extrem de friguros.

Şi ca să îi oprescă din tremurat pe membrii echipei, Depp le-a comandat haine de iarnă, pentru a le face munca mai uşoară.

"Johnny a plătit din propriul buzunar pentru ca toţi cei 500 de membri ai echipei să aibă haine călduroase. Este o recompensă morală grozavă şi un alt exemplu care confirmă că este unul dintre cei mai drăguţi oameni de la Hollywood", a spus o sursă cotidianului The Sun.

Studiourile Disney intenţionează să lanseze cel de-al patrulea film din franciza "Piraţii din Caraibe", intitulat "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", pe 20 mai 2011.

Filmul "Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides", în care joacă şi Penelope Cruz, este regizat de Rob Marshall şi realizat pe baza unui scenariu scris de Terry Rossio şi Ted Elliot, fiind produs de Jerry Bruckheimer.

Primele trei filme ale francizei "Piraţii din Caraibe" au generat încasări de peste 2,6 miliarde de dolari pe plan mondial.

Johnny Depp a jucat în filme precum "Edward - Mâini de Foarfecă/ Edward Scissorhands" (1990), "Arizona Dream" (1993) şi "Don Juan de Marco" (1995). El a devenit foarte popular datorită rolului Jack Sparrow din seria "Piraţii din Caraibe", partitură pentru care, a mărturisit acesta, s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards, al trupei Rolling Stones. Deşi Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, acesta nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei de film americane. Însă, el a reuşit să obţină un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008. De asemenea, la începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a câştigat două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii") şi cel mai bun personaj negativ ("Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street").

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Johnny Depp a cumpărat haine de iarnă pentru echipa care lucrează la "Piraţii din Caraibe 4".
 Vizualizări articol: 474 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Johnny Depp a cumpărat haine de iarnă pentru echipa care lucrează la "Piraţii din Caraibe 4"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei