Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 mai 2010 - Anul XV, nr. 110 (4401)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Aniston, urmărită de ghinion în dragoste

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Se pare că Jennifer Aniston va trebui să îşi oblojească din nou inima frântă, după ce Gerard Butler, bărbatul cu care avea o relaţie foarte apropiată, a fost văzut în ipostaze tandre cu altă femeie.

Actorul scoţian, de 40 de ani, a fost surprins de paparazzi în Paris, împreună cu Laurie Chloewa, o foarte frumoasă prezentatoare de televiziune din capitala franceză. Şi asta, la doar câteva zile după ce îşi etalase în public afecţiunea faţă de Jennifer Aniston, partenera din pelicula „Bounty Hunter”.
Surse din anturajul actriţei au dezvăluit presei faptul că frumoasa Jennifer Aniston s-a cam îndrăgostit de Gerard Butler, pe care l-a descris de curând ca pe un tip „extraordinar de haios şi chipeş”, în ciuda reputaţiei de fustangiu a scoţianului. Se pare însă că Butler a fost impresionat de frumoasa franţuzoaică de 29 de ani, pe care a întâlnit-o în timpul conferinţei de presă organizate la Paris pentru promovarea filmului „Bounty Hunter”.
Un apropiat al actorului a declarat că acesta s-a îndrăgostit pe loc în timpul interviului pe care i l-a luat Laurie Chloewa.
Gerard şi Jennifer şi-au continuat turneul de promovare prin Europa, mergând la Madrid şi la Berlin, însă actorul s-a întors imediat în capitala franceză. Aici a fost văzut luând prânzul cu Laurie Chloewa la o cafenea, dar şi cina în unul dintre restaurantele de lux din Paris. Cei doi au fost surprinşi plimbându-se de mână în timp ce vizitau atracţiile turistice ale Muzeului Luvru.

 

Poveste de dragoste sau nu?

Presa a scris despre cei doi că în mod sigur au o relaţie amoroasă, care s-ar fi înfiripat în timpul filmărilor la pelicula „Bounty Hunter”. Nici Jennifer şi nici Gerard nu au făcut şi nu au spus nimic pentru a infirma acest zvon care bântuia prin presa de scandal. Dimpotrivă, cei doi s-au afişat nepăsători în tot felul de ipostaze, care mai de care mai tandre, în tot timpul în care au promovat împreună acest film.
„Jennifer nu are nici măcar o fiţă de divă, este o femeie cu picioarele pe pământ, foarte sigură pe ea, foarte conştientă de talentul şi personalitatea sa. Este o fire total opusă faţă de mine. Eu sunt ca un copil, care nu se ia prea mult în serios”, a răspuns Gerard Butler la întrebările referitoare la sentimentele sale pentru Jennifer. La rândul ei, nici actriţa americană nu s-a sfiit să îşi laude partenerul de pe marile ecrane.
„Ce pot să spun? Îl iubesc pe Gerry. Am avut mare noroc să cunosc un om atât de minunat cum este el”, a spus Jennifer Aniston.
Faptul că cei doi s-au apropiat foarte mult nu este nici un secret, mai ales după ce Gerard s-a numărat printre invitaţii de onoare de la petrecerea aniversară a lui Jennifer. Totuşi, în ciuda acestor zvonuri potrivit cărora între cei doi ar fi ceva special, de atunci şi până acum Butler a fost fotografiat sărutând o violonistă pe o stradă din Los Angeles şi, în plus, s-a scris că ar fi avut câte o aventură cu Jessica Simpson şi Lindsay Lohan.

 

Jennifer Aniston, ghinionistă în dragoste

Dacă zvonurile de până acum sunt adevărate şi Jennifer Aniston s-a îndrăgostit cu adevărat de Gerard Butler, noua idilă a scoţianului ar putea fi o nouă lovitură pentru actriţă.

Jennifer a fost căsătorită cu Brad Pitt, cu care timp de cinci ani a format unul dintre „cuplurile de aur de la Hollywood”. Numai că ei s-au despărţit în 2005 - Brad Pitt a părăsit-o pentru Angelina Jolie.

De la divorţ, Jennifer Aniston a fost urmărită de ghinion în dragoste. Actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer s-au numărat printre iubiţii ei, însă nici una dintre relaţii nu s-a încheiat bine pentru Jennifer Aniston, care se pare că trage numai lozuri necâştigătoare în amor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Aniston, urmărită de ghinion în dragoste.
 Vizualizări articol: 808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Aniston, urmărită de ghinion în dragoste0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei