Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 apr 2010 - Anul XV, nr. 81 (4372)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicolas Cage a pierdut în favoarea creditorilor săi o vilă în Malibu şi o alta în Bel Air

Actorul american Nicolas Cage a pierdut, miercuri, în favoarea unei bănci, două dintre locuinţele construite în cartierele rezidenţiale ale oraşului Los Angeles -Malibu şi Bel Air-, cele două reşedinţe fiind imediat scoase la licitaţie, dar fără să îşi găsească vreun cumpărător, informează tmz.com.

Nicolas Cage a deţinut două proprietăţi vecine pe dealurile din Malibu, totalizând câteva zeci de hectare. Complexul a fost scos la vânzare de bancă, noul proprietar, pentru preţul minim de 10 milioane de dolari, însă nimeni nu s-a arătat interesat de această tranzacţie.

Banca a devenit, miercuri, proprietarul celor două case şi va încerca să le vândă din nou în viitorul apropiat, cu ajutorul unui broker de pe piaţa imobiliară.

Nicolas Cage ipotecase complexul rezidenţial din Malibu pentru suma de 8.878.886 de dolari.

Tot miercuri, actorul american şi-a pierdut şi locuinţa din cartierul Bel Air. Suma cerută de bancă la licitaţia organizată pentru vânzarea acelei vile a fost de 11 milioane de dolari, însă nici în acest caz nu a fost găsit un cumpărător. Ipoteca pentru această proprietate era de 17 milioane de dolari.

În ultimul an, Nicolas Cage s-a confruntat cu mari dificultăţi financiare.

La finalul lunii decembrie 2009, Nicolas Cage a fost dat în judecată de o companie de investiţii imobiliare, care i-a cerut despăgubiri de 36,7 milioane de dolari. Red Curb Investments l-a dat în judecată pe star pentru că nu ar fi plătit un împrumut de 5 milioane de dolari şi nu ar fi informat compania că are dificultăţi în a-şi achita taxele către statul american, mai ales o datorie de 6 milioane de dolari.

La jumătatea lui octombrie 2009, presa a publicat mai multe documente judiciare care indicau că Nicolas Cage şi-a dat în judecată fostul impresar, Samuel Levin, pe care îl acuză că l-a ruinat după ce a făcut câteva investiţii riscante. Potrivit plângerii lui Cage, actorul datora la acel moment Fiscului american impozite în valoare de 6 milioane de dolari.

În aprilie 2009, actorul a anunţat că a vândut un castel pe care îl deţinea în Germania pentru că "nu şi-l mai putea permite" din cauza crizei economice.

Tot la sfârşitul anului trecut, revista People scria că două case ale actorului, situate în New Orleans, au fost puse sub sechestru şi vândute la licitaţie pentru că nu au fost plătite taxele şi impozitele.

În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage, în vârstă de 45 de ani, a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes. Nicolas Cage a terminat de curând filmările pentru "The Sorcerer's Apprentice". Pe numele său real Nicholas Coppola, actorul a adoptat un pseudonim pentru a evita asocierea cu celebrul său unchi, regizorul Francis Ford Coppola.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicolas Cage a pierdut în favoarea creditorilor săi o vilă în Malibu şi o alta în Bel Air.
 Vizualizări articol: 632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicolas Cage a pierdut în favoarea creditorilor săi o vilă în Malibu şi o alta în Bel Air0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei