Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 apr 2010 - Anul XV, nr. 81 (4372)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Invitaţie

PSD Suceava propune PD-L o dezbatere pe tema turismului

Vineri, 9 Aprilie 2010 (15:49:16)

Liderul PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat că turismul trebuie să fie principala activitate economică a judeţului Suceava, însă apreciază că actuala administraţie PD-L a judeţului nu are o strategie coerentă în acest sens. Gavril Mîrza a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că „turismul nu înfloreşte cu lăudăroşenii” şi că, înainte de a prezenta oferta turistică a Sucevei, Consiliul Judeţean ar trebui să fie mai preocupat de starea drumurilor şi a traseelor turistice. „Mai întâi trebuie să ai drumuri bune pe care să ajungi la locul de cazare pentru că nu toţi au elicoptere, avioane sau alte maşini de zbor. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dan Cadariu, văd că declară prin ziare că nu are bani nici de plombări, dar ce a făcut cu banii pe care îi tot aduce preşedintele Consiliului Judeţean de la Bucureşti? Că preşedintele aşa spune, că de asta e toată ziua la Bucureşti, merge să aducă bani pentru judeţ”, a declarat Mîrza.
El propune conducerii judeţului să organizeze o dezbatere publică serioasă pe tema dezvoltării turismului, la care să fie invitaţi „toţi factorii care pot contribui cu idei şi experienţă”, inclusiv cei din PSD. „Să se stabilească un program de priorităţi, atât în dezvoltarea turismului, cât şi în alte domenii de activitate. Dacă vom fi invitaţi, vom participa şi noi. În absenţa unei astfel de dezbateri, rămânem doar cu parangheliile şi spectacolele din centrul oraşului”, a mai spus Mîrza. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava propune PD-L o dezbatere pe tema turismului.
 Vizualizări articol: 1163 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PSD Suceava propune PD-L o dezbatere pe tema turismului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Corect! trimis de
(10 apr 2010, 09:25:06
Turismul in economia de piata nu-l pot dezvolta numai 2(doi!) oameni, oricat ar fi de marcanti politic, de asemeni nu se poate dezvolta numai de un singur partid, chiar daca este la putere, de aceea daca se vrea intr-adevar ceva temeinic pentru judet si nu numai pentru imaginea unor persoane, este necesara TOT TIMPUL colaborarea intre toti cei ce pot - si dovedesc buna credinta - sa-si aduca contributia la dezvoltarea acestei activitati ale caror resurse sunt uriase in acest judet. Trebuie antrenati toti, dar absolut toti, cei ce au ceva de spus si pot sa-si aduca un aport, fiindca numai colaborarea intre un partid si biserica, de exemplu, nu este suficienta! Cea mai mare greseala care s-ar putea comite ar fi politizarea turismului, deoarece acei ce investesc in turism n-au investit pentru a primi membri de partid, ci turisti, din toate mediile si din toata lumea!!!
2.   Continuare... trimis de
(10 apr 2010, 09:52:46
Cred ca acolo unde exista interes din partea comunitatii locale si a edilului, este necesar sa fie acordat tot sprijinul pentru ceea ce se face, fiindca oamenii vin si pleaca, indiferent cat de mari le sunt functiile la un moment dat, dar ceea ce au inceput ei este durabil, poate, peste un secol. Spun aceasta legat de un exemplu foarte concret: Gura Humorului! Pana ieri, din motive personale, n-am putut vedea totul ce s-a facut si mai este de facut acolo, dar pot afirma acum, dupa cele vazute, ca ceeace se face acolo este uluitor pentru viitorul intregii zone in primul rand, nu numai a acestei localitati, de aceea este necesar a fi sprijinit acel nucleu de "nebuni" - spus in sensul cel mai admirativ al cuvantului - in aceasta actiune de pionierat pentru turismul din Bucovina unde, fara izvoare de ape curative, este pe cale de-a se infiinta una din cele mai atragatoare statiuni din nordul Romaniei!!! Acordati tot sprijinul, nu-l conditionati politic, doamnelor si domnilor!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei