Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 apr 2010 - Anul XV, nr. 81 (4372)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

La Suceava

Pompieriţa care “bate” poliţişti şi jandarmi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O angajată a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, locotenentul Anamaria Lomicovschi, singura femeie ofiţer din structurile de intervenţie la incendii ale pompierilor din România, a câştigat recent medalia de bronz la Campionatul de Karate-Do al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI).

Competiţia, la care au participat în jur de 80 de sportivi de la toate structurile MAI din ţară,  s-a desfăşurat în perioada 29 martie-1 aprilie a.c., în Sala Polivalentă din municipiul Brăila.

Anamaria Lomicovschi, în vârstă de 31 de ani, ofiţer III în cadrul Detaşamentului de Pompieri Suceava, a reuşit să se claseze pe treapta a treia a podiumului, atât la proba individuală, stil Shotokan, cât şi la cea pe echipe, alături de alţi colegi din cadrul altor inspectorate pentru situaţii de urgenţă din ţară.

Competiţia s-a desfăşurat pe două probe, cea de kata (set de tehnici prestabilite mimând lupta cu adversari imaginari) şi kumite (lupta cu adversar real).

Anamaria, care face karate de aproape 20 de ani şi are centura neagră 1 dan, s-a întrecut cu alte peste 20 de sportive şi a reuşit să câştige un loc pe podium, dovedind că ştie numeroase lovituri cu mâinile şi picioarele, blocaje, secerări, prize, proiectări etc. şi reuşind să se impună în faţa unor sportivi din cadrul Poliţiei, Poliţiei de Frontieră şi Jandarmeriei.

 

„Fac karate de la 12 ani”

Ofiţerul ISU Suceava a fost felicitat personal chiar de către preşedintele Clubului Sportiv “Dinamo” Bucureşti, chestorul de poliţie doctor Elisabeta Lipă, multiplă medaliată olimpică, declarată de federaţia internaţională de specialitate cea mai bună canotoare a secolului XX.

„Fac karate de la 12 ani. Era o modă la acea vreme. Eram foarte mulţi cursanţi. Eu, de atunci, am rămas devotată acestui sport.  La anul, vreau să obţin un rezultat şi mai bun”, ne-a mărturisit, ieri, tânăra.

Pe lângă slujba de la pompieri, care nu e deloc una uşoară, fiecare zi de muncă fiind o nouă provocare pentru ea, Anamaria Lomicovschi trebuie să aibă grijă şi de casă, de soţ şi de copilul în vârstă de patru ani pe care îl au împreună, dar şi de micuţii pe care-i iniţiază în tainele Shotokan-ului, într-una din sălile Clubul Sportiv Municipal Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pompieriţa care “bate” poliţişti şi jandarmi.
 Vizualizări articol: 7157 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.89/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 9 voturi
Pompieriţa care “bate” poliţişti şi jandarmi3.959

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hmm trimis de
( 9 apr 2010, 12:24:47
misto hummer`ulhappy
2.   :)) trimis de
( 9 apr 2010, 13:06:36
Poze de pe Hi5? Langa masinile altora?big grin
3.   Oare? trimis de
( 9 apr 2010, 22:08:29
De 20 de ani face karate si reuseste sa ia un loc 3 nu e chiar o superperformanta. Dupa 20 de ani de karate trebuia sa aiba macar 4-5 dani. Iar referitor la titlul articolului, sa ma scuze autorul, insa in lupta reala e mai complicat sa invinga un om pregatit. Ceea ce se invata in karatele shotokan este multa lupta imaginara (kata), o gramada de figuri imaginare. Apoi in kumite nu este o lupta propriu zisa pt ca adversarul nu primeste lovitura, precum in box, ci doar il atingi, ceva gen wrestling (aia de se distreaza pe ring). In lupta reala o tipa de 50 kg e rupta in doua d eo lovitura de la un tip solid de 85-90 kg. Altfel toate garzile de corp ar fi inlocuite de domnisoare cu picioare frumoase. Sa ma scuze dna ofiter dar nu am avut ceva cu ea ci cu autorul articolului. Drept urmare, urez succes doamnei!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei