Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 dec 2009 - Anul XIV, nr. 282 (4268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reese Witherspoon s-ar fi despărţit de Jake Gyllenhaal

Actorii Reese Witherspoon şi Jake Gyllenhaal s-au despărţit, susţine presa internaţională, citând surse din anturajul actriţei americane, însă reprezentanţii celor doi neagă zvonurile, informează people.com.
Reese Witherspoon, în vârstă de 33 de ani, şi Jake Gyllenhaal, în vârstă de 28 de ani, au jucat împreună în filmul "Transfer de captivi/ Rendition" (2007). La scurt timp după lansarea acestui film, presa americană a lansat o serie de speculaţii despre o posibilă relaţie în afara marelui ecran între cei doi actori.
În vara anului 2008, aceste zvonuri păreau să fie confirmate. Cuplul a petrecut un weekend romantic la Paris, de Ziua Bastiliei, urmat după o lună de o mică vacanţă în Marrakech, unde s-au plimbat ţinându-se de mână, au făcut cumpărături din bazar şi au luat împreună o cină romantică.
În timpul acestei vacanţe, cuplul a fost cazat în Amanjena Hotel, un hotel de cinci stele, descris ca o clădire de lux, frumoasă, romantică, cu o vedere spectaculoasă către Munţii Atlas.
În toamna anului 2008, Reese Witherspoon a vorbit în premieră despre Jake Gyllenhall într-un interviu acordat revistei Vogue: "Mă sprijină foarte mult. E suficient să spun că sunt fericită în viaţă şi sunt foarte norocoasă că am mulţi oameni în jurul meu care mă sprijină şi care ţin la mine foarte mult. E tot ce poţi să speri de la viaţă. Din acest punct de vedere, sunt binecuvântată".
În aprilie 2009, cuplul a preferat să "fugă" puţin de agitaţia de la Hollywood şi cei doi au petrecut o mică vacanţă în deşertul din sudul Californiei. Cei doi actori au asistat, în calitate de simpli spectatori, la renumitul Coachella Valley Music & Arts Festival.
În urmă cu o lună, lucrurile încă păreau să meargă bine în viaţa cuplului, Reese Witherspoon declarând într-un interviu acordat revistei InStyle: "Am petrecut câteva weekenduri în afara Los Angelesului, la Ojai, unde am o fermă. Acolo cresc găini şi cultiv castraveţi şi tomate. Îmi place. Îmi aduce aminte de locurile copilăriei mele din Tennessee".
Nanci Ryder şi Carrie Byalick, agenţii de presă ai celor doi actori, au declarat însă pentru revista People că informaţiile publicate iniţial nu sunt adevărate şi că cei doi actori "sunt în continuare împreună".
Reese Witherspoon, câştigătoarea premiului Oscar pentru cea mai bună actriţă în rolul principal, în 2006, graţie rolului June Carter Cash, din filmul "Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash", a fost căsătorită timp de şapte ani cu actorul Ryan Phillippe, partenerul ei din "Tentaţia seducţiei/ Cruel Intention" (1999). Cei doi au divorţat în 2006 şi au împreună doi copii - Ava, în vârstă de zece ani, şi Deacon, în vârstă de şase ani. În 2008, actriţa a jucat alături de Vince Vaughn în comedia "De Crăciun nu stăm acasă!" şi vocea ei a fost folosită pentru unul dintre personajele din filmul de animaţie "Monsters vs. Aliens". În prezent, actriţa lucrează la proiectele "Around the World in 80 Dates" şi "Bell Witch".
Jake Gyllenhaal, provenind dintr-o familie de cineaşti, s-a făcut remarcat în filmul cult "Donnie Darko", în 2001, iar rolul din SF-ul "The Day After Tomorrow - Unde vei fi poimâine?", din 2004, l-a propulsat la statutul de star internaţional, confirmat ulterior de evoluţia sa din mult comentatul "Brokeback Mountain - O iubire secretă" (2005), în care a jucat alături de regretatul Heath Ledger şi pentru care a primit o nominalizare la premiul Oscar. Jake Gyllenhaal va fi prezent în sălile de cinematograf în luna decembrie, când va fi lansat filmul "Brothers", iar în 2010 va putea fi văzut în "Prinţul Persiei: Nisipurile timpului".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reese Witherspoon s-ar fi despărţit de Jake Gyllenhaal .
 Vizualizări articol: 695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Reese Witherspoon s-ar fi despărţit de Jake Gyllenhaal5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei