Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 nov 2009 - Anul XIV, nr. 271 (4257)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jamie Oliver a lansat pe site-ul său şi un serviciu de anunţuri matrimoniale

Cunoscutul bucătar britanic Jamie Oliver a lansat, marţi, pe site-ul său un serviciu de anunţuri matrimoniale, în parteneriat cu platforma match.com., pentru a-i ajuta pe gurmanzi să îşi găsească perechea potrivită, potrivit site-ului jamieoliver.com.
Vizitatorii site-ului lui Jamie Oliver pot încerca să îşi găsească perechea printre cei 6,5 milioane de membri ai platformei match.com.
Serviciul de anunţuri matrimoniale de pe site-ul cunoscutului bucătar este gratuit, iar utilizatorii pot găsi şi articole despre mâncărurile care ar trebui servite la o cină romantică.
"Întotdeauna am crezut că gastronomia este o modalitate de a uni oamenii şi m-am gândit că ar fi minunat dacă, prin acest nou serviciu, oamenii care iubesc mâncarea ar putea să se iubească unii pe alţii", a declarat Jamie Oliver.
"Rezultatele cercetărilor au arătat că 45% dintre membri noştri îşi doresc un aprtener care să gătească bine", a declarat Karl Gregory, marketing director la Match.com.
Cunoscutul bucătar Jamie Oliver a scris 12 cărţi de bucate, traduse în 16 limbi. A realizat 16 serii televizate, colaborări cu BBC şi Channel 4, difuzate în peste 50 de ţări. În "Happy days with the Naked Chef", ca parte a unui turneu de show-uri live, Jamie a gătit în faţa unor arene pline de fani. El a fost invitat de Tony Blair să gătească o cină la reşedinţa din Downing Street 10, iar cu ocazia zilei de naştere a Reginei Elisabeta, el a fost decorat cu titlul de Membru de Onoare al Ordinului Imperiului Britanic.
El a lansat lanţul de restaurante non-profit Fifteen (Londra, Amsterdam, Melbourne, Cornwall), cu scopul de a educa şi oferi slujbe în industria alimentară tinerilor dezavantajaţi.
În România, cărţile lui Jamie Oliver sunt publicate în exclusivitate de Curtea Veche Publishing. La această editură au apărut până în prezent "La masă cu Jamie" (2006), "Cu Jamie în Italia" (2006),
"Să gătim cu Jamie" (2007) şi "Acasă la Jamie - Găteşte-ţi o viaţă frumoasă!" (2008). Cărţile s-au vândut în peste 70.000 de exemplare. Totodată, emisiunile lui Jamie Oliver au fost difuzate pe TVR 2 şi Naţional TV.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jamie Oliver a lansat pe site-ul său şi un serviciu de anunţuri matrimoniale.
 Vizualizări articol: 526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jamie Oliver a lansat pe site-ul său şi un serviciu de anunţuri matrimoniale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei