Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 nov 2009 - Anul XIV, nr. 271 (4257)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Realitatea TV anunţă că dezbaterea TVR a fost anulată pentru că 5 candidaţi au refuzat să participe

Miercuri, 18 Noiembrie 2009 (19:32:55)

Realitatea TV, una din televiziunile organizatoare, alături de TVR şi Antena 3, a confruntărilor dintre candidaţii la Preşedinţie, a anunţat că dezbaterea de miercuri seară de la TVR a fost anulată pentru că cinci din cei şapte invitaţi au refuzat să participe.

Potrivit trustului, organizatorii au anunţat staff-urile de campanie că dezbaterea s-a anulat în condiţiile în care cinci din cei şapte invitaţi au refuzat să vină.

Dezbaterea candidaţilor la Preşedinţie programată pentru miercuri seară, la TVR, s-a anulat, a declarat, pentru MEDIAFAX, Sebastian Lăzăroiu, care a precizat că Mircea Geoană şi-a realizat "visul" cu ajutorul lui Alexandru Sassu, Sorin Ovidiu Vântu şi Dan Voiculescu.

Staff-urile PDL, PNL, UDMR şi al lui Sorin Oprescu au trimis, miercuri, o scrisoare conducerii TVR prin care solicitau organizarea, miercuri, la ora 19.45, a unei dezbateri între cinci candidaţi cu unul sau doi moderatori de la televiziunea publică.

TVR, Realitatea TV şi Antena 3 au încheiat, miercuri, un acord privind organizarea unor dezbateri publice cu toţi candidaţii la alegerile pentru Preşedinţie, care vor avea loc în studioul Televiziunii Publice, vor fi difuzate şi de cele două posturi de ştiri, cu moderatori de la cele 3 televiziuni.

Cele patru staff-uri de campanie rămase la negocierea pentru dezbaterea publică între candidaţi au declarat, miercuri, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX că au luat notă cu stupoare de răspunsul TVR care propune acum o dezbatere în şapte candidaţi.

La dezbatere urmau să particpe, în cele din urmă, Mircea Geoană şi Corneliu Vadim Tudor.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Realitatea TV anunţă că dezbaterea TVR a fost anulată pentru că 5 candidaţi au refuzat să participe.
 Vizualizări articol: 847 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Realitatea TV anunţă că dezbaterea TVR a fost anulată pentru că 5 candidaţi au refuzat să participe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei