Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 nov 2009 - Anul XIV, nr. 271 (4257)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atac

Mîrza bănuieşte PD-L că foloseşte copiii din orfelinate în campania electorală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, senatorul Gavril Mîrza, solicită preşedintelui Consiliului Judeţean, democrat-liberalul Gheorghe Flutur, să efectueze o anchetă la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului pentru a vedea dacă informaţiile potrivit cărora mai mulţi copii din centrele de plasament au fost folosiţi în campania electorală a PD-L sunt adevărate.
Mîrza a declarat că a fost informat că, la acţiunea electorală desfăşurată duminică în municipiul Fălticeni şi în localităţile limitrofe, PD-L s-a folosit „de câteva sute de copii” din centrele de plasament. „Câteva sute de copii din centrele de asistenţă socială şi protecţie au fost duşi cu autocarele şi plimbaţi în Fălticeni şi în localităţile din jurul Fălticeniului pentru a distribui materiale electorale aparţinând partidului care are culoare portocalie, găleţi şi alte materiale. Dacă e adevărat, consider că acolo s-a împământenit o practică, pentru că, în urmă cu ceva timp, într-o altă campanie, am prezentat un film prin care arătam cum bolnavii din centrele de asistenţă erau folosiţi în campania electorală”, a declarat Mîrza.
El crede că Flutur nu ştie ce se întâmplă la nivelul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, „fiind prins cu treburile campaniei lui Traian Băsescu” şi de aceea îi cere să facă o anchetă. Mîrza solicită anchetă şi din partea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Copilului.
„Am semnale că la această instituţie (nr. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului), politica este pe primul plan şi nu protecţia persoanelor vârstnice şi tinere aflate în dificultate. Insist şi îi rog pe cei de acolo să lase asistaţii în pace să nu-i contamineze cu politica portocalie de la o vârstă atât de fragedă”, a mai spus preşedintele PSD Suceava.
 


Vasile Ilie îi atrage atenţia lui Gavril Mîrza că va cădea în derizoriu dacă mai vehiculează minciuni

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi al organizaţiei judeţene a PD-L, Vasile Ilie, a dezminţit acuzaţiile aduse de Gavril Mîrza.
„Aceste lucruri pot fi verificate foarte uşor, iar cei care vehiculează asemenea minciuni cad în derizoriu”, a declarat Vasile Ilie.
El a precizat că se impune mai multă decenţă şi mai multă corectitudine din partea participanţilor la campania electorală, îndeosebi în ce priveşte aspecte sensibile, cum ar fi copiii din centrele de plasament.
„Vreau să informez opinia publică despre faptul că nici un copil sau vreo altă persoană aflată în evidenţele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului nu a participat la această campanie electorală”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean.
El a adăugat apoi că nici la instituţiile din subordinea CJ Suceava nu s-a făcut campanie electorală.
„Este foarte jenant pentru un preşedinte al unui partid politic important să facă mereu presupuneri şi pe baza lor să se tot întrebe retoric, în conferinţele de presă pe care le susţine la sediul partidului”, a conchis Vasile Ilie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza bănuieşte PD-L că foloseşte copiii din orfelinate în campania electorală.
 Vizualizări articol: 700 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Mîrza bănuieşte PD-L că foloseşte copiii din orfelinate în campania electorală4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hehe trimis de
(18 nov 2009, 11:33:59
a banui pe cineva de un anumit act e pacat. Cat despre banuiala, fiecare banuieste ce vrea. Eu de exemplu, banuiesc ca, primarul va face un proiect astfel incat sa elibereze trotuarele de masinile parcate, si astfel, vor da inapoi trotuarele pietonilor !!!

Si mai banuiesc faptul ca se vor scumpi abonamentele TPL.
2.   Sa folosesc de cei neajutorati trimis de
(18 nov 2009, 11:37:00
toate campania pd-l-ului se bazeaza pe oameni neajutorati, cumpara oameni amarati sa voteze de mai multe ori,ii plimba cu autocare de la o reuniune la alta, trimit copii sarmani sa lucreze pentru ei pe cativa banuti, pe cand copii lor cheltuiesc zeci de milioane prin cluburi si se afiseaza cu masini de sute de mii de euro. de unde domnilor pd-l-isti aveti astfel de sume de bani de cheltuit? chiar se castiga salarii asa de mari in administratie? ne-ati vandut tara pe 3 generatii de acum in colo, rusine sa va fie!!!! nu uitati ca Cineva de Sus va urmareste si ve-ti da socoteala!
3.   Hehe trimis de
(18 nov 2009, 12:35:12
totusi privim partea buna a lucrurilor: cativa oameni castiga bani, ceea ce e bine.
4.   Pai la PSD nici moliile nu mai trag! trimis de
(18 nov 2009, 13:27:24
Nu trebuie sa fiti invidios domnule Marza,stiu ca nu aveti un public majoritar care sa va sustina,insa nu trebuie de acum sa inventati!
5.   La nebuni cu el trimis de
(18 nov 2009, 14:28:12
Mirza e dus rau cu pluta. E senil saracul, hai sa-l intelegem.
5.1  RE: La nebuni cu el trimis de
(18 nov 2009, 15:04:25
Senil putin spus. E nebun de legat!
6.   "Incoruptibilii sau ingerasii"PSD" trimis de
(18 nov 2009, 19:31:47
Eu banuiesc ca "baronul Marza" este un "derbedeu politic".Pot banui si eu,nu-i asa?
7.   Disperare trimis de
(18 nov 2009, 21:24:10
Omul asta e chiar disperat rau. Macar am si eu de ce rade zilnic.

Personal mi-ar fi rusine sa ma fac de ras in halul asta in fata oamenilor. Dupa ce a zis doua,trei bombe gogonate cine-l mai baga in seama?
8.   Mda trimis de
(18 nov 2009, 22:01:44
eu sincer va zic ca la PSD 70% dintre cei care fac campanie sunt minori asa ca domnule Mirza LASATI-NE!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei