Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 nov 2009 - Anul XIV, nr. 271 (4257)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Vibratorul Mihaelei Rădulescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Între evenimentele lunii noiembrie se înscrie şi născarea unui nou volum de nuvele dintre picioarele talentului marii prozatoare Mihaela Rădulescu. Întrucât gazeta condusă de un alt colosal scriitor în viaţă, Marius Tucă, a inaugurat recent un serial din carte, mi-am zis să-mi răcoresc şi eu privirea cu slovele aduse pe lume de celebra autoare.
„Amor de dor amar” sună promiţător titlul nuvelei, din care mă înfrupt plin de speranţe: „Chiar mă bucur să am musafiri, nu s-a mai întâmplat demult.” Ah, madam, prost început! Cuvântul demult, aşa legat cum l-ai scris matale, înseamnă odinioară, el răspunzând la întrebarea când? Corect era, pentru intenţiile dumitale, să scrii de mult, adică de vreme îndelungată. De ce nu sugerezi vreunui iubit să-ţi cumpere „Dicţionarul ortografic, ortoepic şi morfologic al limbii române”? Sau nu-i o lectură suficient de sexy?
Puţin dezumflat, merg mai încolo pe cărarea spinoasă a lecturii, pentru a afla despre iubitul naratoriţei, pe nume Mihai, cu care ea intră pe „mess”, pentru o scurtă conversaţie, la capătul căreia, recunoaşte franş, „simt deja cum picură din mine.” Hm, cam sună ca o reclamă la vibratoare!
Gând la gând cu bucurie! Pentru a nu risipi preţiozitatea acestor picături, autoarea recunoaşte că va recurge la serviciile unui vibrator, cumpărat tocmai pentru astfel de ocazii. Iar noi înţelegem că pe vibrator îl cheamă tot Mihai, iar proprietara i-a făcut un frumos tort de recenta onomastică. În rest, din fondul de cuvinte al scriitoarei, se disting falnic foarte multe „excitaţii”, care duc la „erecţii” şi la „picături”, apoi la „sex” şi, desigur, la „orgasme”.
Foarte frumos, la urma urmei, căci fiecare dintre noi om fi trăit ce trăieşte autoarea! Dacă din creaţia sa n-ar lipsi cu desăvârşire arta, probabil că aceste pagini nici nu ar părea atâta de vulgare şi de stupide.
Fără îndoială, cartea Mihaelei va fi un nou bestseller. Fără îndoială, cuvintele marelui editor Gaston Gallimard despre bestselleruri se vor verifica încă o dată. Ştiţi ce spunea Gallimard? „În majoritatea cazurilor, un bestseller e o carte proastă.”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vibratorul Mihaelei Rădulescu.
 Vizualizări articol: 1692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 14 voturi
Vibratorul Mihaelei Rădulescu4.7514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei