Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 nov 2009 - Anul XIV, nr. 271 (4257)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Prost gust

Centrul Sucevei, împânzit de „lalele” făcute cu graffiti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul municipiului Suceava este „colorat” de la finele săptămânii trecute cu însemne făcute cu graffiti, în toate cazurile fiind vorba de acelaşi simbol, realizat în mai multe culori.
Pereţi de la sediul unei societăţi de televiziune, internet şi telefonie, de la o bancă, de la un club ori ai unui magazin de bijuterii au fost mâzgăliţi de persoane necunoscute weekendul trecut, personalul de la respectivele unităţi observând însemnele de-o şchioapă luni dimineaţă, când au venit la serviciu. De asemenea, acelaşi însemn tronează şi pe pereţii unor blocuri din zona centrală şi pe un perete al Casei de Cultură.
Din păcate, poliţiştii care au avut misiuni de patrulare în centrul Sucevei sâmbătă şi duminică nu i-au surprins pe cei care au realizat mâzgăliturile şi nici nu au fost sesizaţi de nimeni de prezenţa acestora.
De asemenea, până ieri, Poliţia municipiului Suceava nu înregistrase nici o plângere din partea reprezentanţilor societăţilor care s-au trezit cu pereţii „decoraţi” fără voia lor, condiţii în care încă nu se sesizase pentru a încerca să-i depisteze pe autori.
Având în vedere că în toate locaţiile este vorba de acelaşi însemn, s-ar putea crede că cei care l-au realizat vor să transmită un anumit mesaj sau militează pentru o idee. Este posibil să fie aşa, însă pasionaţii de graffiti din municipiul Suceava pe care i-am contactat ieri habar nu aveau ce ar putea reprezenta însemnul.
Cel mai probabil este vorba de actul unor puşti teribilişti şi reprezintă o interpretare proprie a acestora legată de militarea pentru legalizarea drogurilor uşoare. În orice caz, nişte mâzgălituri care nu au nimic în comun cu adevărata artă a graffiti – ului şi o „joacă” de prost gust nu ar trebui să se mai repete, în acest sens un rol important avându-l poliţiştii comunitari, agenţii de ordine publică şi jandarmii care au misiuni de patrulare noapte de noapte pe străzile din Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Centrul Sucevei, împânzit de „lalele” făcute cu graffiti.
 Vizualizări articol: 7036 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Centrul Sucevei, împânzit de „lalele” făcute cu graffiti4.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Drogatilor trimis de
(18 nov 2009, 13:04:42

**** **** in capul vostru de drogati...Sa va iasa drogurile pe ochi,sa crapati luav-ar naiba...Abia astept sa-l prind pe unu din asta ca-i rup capul si ii bag ***** ala unde il doare mai tare...Atentie ...Daca politia nu face nimic si se face ca nu vede si ii lasa pe tembelii astia sa mazgaleasca orasul o sa iasa rau...Unde va prindem acolo va semnam o cruce...

1.1  RE: Drogatilor trimis de
(18 nov 2009, 21:13:17
Esti cam crizat brehappy
2.   Din pacate trimis de
(18 nov 2009, 18:32:38
Nu sunt de acord cu limbajul folosit de precedentul comentator,dar in principiu are dreptate: rezultatele acestor magazine de vanzare a viselor la pliculet nu au intarziat sa apara!Pai cum sa observe ceva comunitarii nostri daca ei pazeau porumbeii sa nu cumva sa murdareasca oul lui Flutur sau tirbusonul?Cine sa aiba grija de oras daca edilii nostri nu isi vad capul de atata treaba cu alegerile prajidentiale?Dupa ce vor fi aparut cine stie ce cazuri nenorocite cu tembeli care-si violeaza mamele sau profesoarele se va gandi cineva sa spuna:v-am spus eu ca nu trebuia sa-i lasam sa vanda si bla bla bla??Nu ar fi suficienta o hotarare de C.L. prin care sa se interzica vanzarea pe teritoriul orasului a acestor droguri?Orice a-ti spune,acesta este primul pas spre dependenta si trecerea catre urmatoarele halucinogene ,,hard',si atunci sa vedeti talharii,crime,violuri in comuna noastra!Face-ti ceva pana nu e prea tarziu.
3.   Cu dedicatie trimis de
(18 nov 2009, 21:13:13
Asta o fi semnul electoral al lui Sucevean21, tastangiul PD-L-istrolling on the floor Luati-l pe sus!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei