Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 aug 2009 - Anul XIV, nr. 203 (4189)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Madonna i-a "scutit" pe bulgari de discursul anti-discriminare

Madonna, care sâmbătă seară a susţinut un concert în Sofia, capitala Bulgariei, nu a făcut în timpul show-ului nici un comentariu cu privire la discriminarea romilor, aşa cum a procedat în România, informează agenţia Novinite.
În concertul pe care Madonna l-a susţinut, miercuri seara, la Bucureşti, ea a fost huiduită atunci când, între două piese, diva a făcut o pauză pentru a spune că romii - ţiganii - suferă din cauza discriminării în Europa de Est, iar acest lucru o "întristează". "Am aflat din presă că există multe cazuri de discriminare a ţiganilor în Europa de Est şi acest lucru mă întristează foarte tare, în special pentru că noi credem în toleranţă - ţigani, homosexuali, oameni care sunt diferiţi. Toţi trebuie trataţi la fel, nu uitaţi asta", a spus vedeta.
Nu este clar de ce Madonna a ales să nu facă astfel de comentarii şi la Sofia şi nu se ştie cum ar fi reacţionat publicul bulgar în acest caz. Atât Bulgaria, cât şi România sunt ţări în care trăiesc romi.
În schimb, concertul Madonnei de la Sofia a inclus un mesaj ce îndemna la toleranţă religioasă, activism civic, la care spectatorii bulgari au reacţionat cu aplauze şi mult entuziasm.
Show-ul său din Sofia a durat două ore, de la 22.00 la 24.00, şi a fost primul concert pe care starul l-a susţinut în Bulgaria. Circa 60.000 de fani au umplut stadionul Vasil Levski din centrul Sofiei, acesta fiind astfel cel mai mare concert desfăşurat vreodată în Bulgaria.
La fel ca la Bucureşti, în cadrul show-ului artistei, a fost inclus un moment în care Michael Jackson, care sâmbătă ar fi împlinit 51 de ani, a fost omagiat. O sosie a acestuia a urcat pe scenă, unde a interpretat celebrul "moon walk".
Imediat după concert, Madonna a părăsit Sofia, cu destinaţia Tel Aviv.
Potrivit Haaretz.com, avionul privat al divei pop a aterizat în Israel duminică dimineaţă, urmând ca pe 1 şi 2 septembrie, în Hayarkon Park din Tel Aviv, ea să susţină ultimele două concerte programate în cadrul turneului "Sticky & Sweet".
Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Madonna i-a "scutit" pe bulgari de discursul anti-discriminare.
 Vizualizări articol: 539 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Madonna i-a "scutit" pe bulgari de discursul anti-discriminare1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei