Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 aug 2009 - Anul XIV, nr. 203 (4189)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident

Un „italian” cu un BMW a omorât o bătrână şi a băgat în spital doi tineri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 19 ani, venit din Italia pentru a-şi petrece acasă concediul, a produs un grav accident rutier în timp ce gonea la volanul unui autoturism BMW. O bătrână în vârstă de 72 de ani a fost omorâtă, în timp ce doi tineri, soţ şi soţie, au fost răniţi, după ce autoturismul scăpat de sub control s-a răsturnat peste banca pe care stăteau cele trei persoane.
Cumplitul accident rutier s-a petrecut sâmbătă seară, în jurul orei 19.30, pe drumul judeţean 178C, în comuna Bilca, în apropiere de şcoala din localitate.
Poliţiştii care au efectuat cercetări la faţa locului au stabilit că şoferul, Dănuţ Mucea, localnic din Bilca, a intrat cu viteză excesivă într-o curbă la stânga, pierzând controlul asupra volanului. Când şoferul a încercat să redreseze maşina, aceasta a intrat în derapaj, ajungând pe sensul opus de mers, şi apoi pe acostament, unde s-a răsturnat, căzând peste banca pe care se aflau cele trei persoane.
Pentru Veronica Cârdei, în vârstă de 72 de ani, nu s-a mai putut face nimic, femeia fiind strivită de maşina care a căzut peste ea.

 

Cei doi soţi au trecut pe lângă moarte

Petru Puha, în vârstă de 35 de ani, şi Maria Puha, de 33 de ani, vecini cu femeia moartă, au avut norocul să nu fie loviţi în plin de maşină, îndepărtându-se la timp şi fiind doar acroşaţi de BMW. Bărbatul de 35 de ani a fost transportat la Spitalul municipal Rădăuţi în stare gravă, în timp ce soţia acestuia a scăpat cu leziuni uşoare.
Şoferul de 19 ani, care purta centură de siguranţă, a scăpat fără leziuni de pe urma accidentului.
În urma verificării cu etilotestul a rezultat alcoolemie 0, conform procedurilor şoferul fiind dus totuşi la spital, pentru recoltarea de probe biologice.
Mai mulţi martori au relatat poliţiei că autorul accidentului obişnuia să ruleze cu viteză excesivă, fiind văzut gonind în mai multe rânduri pe drumul judeţean din comună.
Tânărul şofer face parte dintr-o familie numeroasă, având mai mulţi fraţi care lucrează peste hotare. El venise acasă la începutul lunii august, iar la începutul acestei săptămâni urma să plece din nou la muncă în Italia.
Autorul accidentului urmează să răspundă penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un „italian” cu un BMW a omorât o bătrână şi a băgat în spital doi tineri.
 Vizualizări articol: 4904 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Un „italian” cu un BMW a omorât o bătrână şi a băgat în spital doi tineri4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda trimis de
(31 aug 2009, 12:43:49
haide, dati-i si astuia 5 cu suspendare, ca doar a omorat o baba nu vreun politician. Si data viitoare nu testati alcolemia, ca nu acolo e problema, testati nivelul de prostie...ala e cel relevant in cazul BMW-narilor italieni sau ne-italieni (ca sunt si romani destui...)
2.   Au venit *italienii* trimis de
( 1 sep 2009, 08:21:38
Se stie luna august e timpul concediilor pentru "italienii" nostri de prin comunele limitrofe Sucevei.. Trebuie sa se laude putin cu o masina putewrnica, pe care au cumparat-o cu ceva bani, munciti pe afara. SI cum pot sa se dea mari in fata prietenilor care stau acasa, in Romanica, si sa iasa in evidenta in fata fetitelor prostute, decat prin turatii ridicate ale motorului, si muzica la maxim. dupa cum au spus si martorii, nu e la prima abatere junioru. las ca e plin de ei, si-au luat permisu pe banii din italia, si nu ca ar fi vreun bun cunoscator al artei sofatului. Intradevar la prostie trebuie cautati astia Max, ai dreptate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei