Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 aug 2009 - Anul XIV, nr. 203 (4189)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Perspectivă

Iordache susţine că social- democraţii vor părăsi funcţiile publice dacă PSD va fi scos de la guvernare

Luni, 31 August 2009 (17:18:57)

Purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene Suceava a PSD, Virginel Iordache, susţine că social- democraţii vor părăsi funcţiile pe care le deţin în prezent în instituţiile publice, în cazul în care PSD va fi scos de la guvernare de către PD-L. Iordache a arătat că în această situaţie PD-L se va face responsabil pentru întreaga instabilitate politică ce se va instaura în ţară „şi pentru faptul că modalităţile de lupta împotriva crizei economice vor fi diminuate prin lipsa profesioniştilor din PSD”. Virginel Iordache a ţinut să sublinieze că social- democraţii nu au primit funcţii de la Traian Băsescu sau de la Emil Boc, ci de la populaţia României. Liderul- social democrat a afirmat că „în laboratoarele de la Cotroceni”, şeful statului, Traian Băsescu, pregăteşte un plan care are ca punct final scoaterea PSD de la guvernare, astfel încât alegerile prezidenţiale să fie organizate de un guvern monocolor PD-L. „Prin această dorinţă se caută ca prefecţii să aibă o singură culoare, subprefecţii să fie de asemenea PD-L iar pe Traian Băsescu nu-l interesează nici educaţia, nici criza economică, ci numai dorinţa domniei sale de a mai fi odată preşedintele României. Asta nu pentru binele poporului, ci pentru a se aşeza praful peste afacerile pe care se pare că le-au derulat membrii familiei sale. Încălcarea protocolului de către PD-L duce în mod necesar la căderea guvernului iar dacă PSD va fi scos de la guvernare, Guvernul Boc va pica”, a spus Iordache, care a adăugat că social- democraţii nu-l vor lăsa pe Băsescu să mai câştige încă un mandat.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iordache susţine că social- democraţii vor părăsi funcţiile publice dacă PSD va fi scos de la guvernare.
 Vizualizări articol: 634 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Iordache susţine că social- democraţii vor părăsi funcţiile publice dacă PSD va fi scos de la guvernare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei