Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 aug 2009 - Anul XIV, nr. 203 (4189)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Noel Gallagher a părăsit trupa Oasis

Chitaristul şi compozitorul Noel Gallagher a anunţat, vineri, că a părăsit trupa Oasis şi spune că motivele acestei despărţiri sunt "intimidarea violentă şi verbală intolerabilă" şi "lipsa de susţinere" din partea managementului şi a membrilor trupei, transmite BBC News online.
Într-o postare de pe blogul său, găzduit de Oasisinet.com, Noel Gallagher scrie: "Detaliile nu sunt importante şi sunt prea numeroase pentru a fi enumerate".
Totodată, Gallagher le-a mulţumit fanilor pentru 18 ani "nemaipomeniţi" alături de trupă.
"Simt că aveţi dreptul să ştiţi că nivelul de intimidare verbală şi violentă împotriva mea, a familiei mele, a prietenilor şi amicilor, a devenit intolerabilă. Şi lipsa de susţinerea şi înţelegere din partea managementului şi a colegilor de trupă m-au făcut să nu am altă opţiune", scrie Noel Gallagher.
Noel continuă prin a spune că succesul Oasis a fost "un vis devenit realitate", adăugând: "Iau cu mine toate momentele glorioase".
El şi-a cerut scuze fanilor din Paris, care s-au arătat dezamăgiţi când Oasis şi-a anulat concertul de vineri. De asemenea, şi-a cerut scuze şi fanilor care îi aşteptau la V Festival din Essex, weekendul trecut. "Acum, vă rog să mă scuzaţi, dar am o familie şi o echipă de fotbal cărora trebuie să le fac pe plac", mai spune Noel Gallagher.
Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al trupei a declarat că Liam Gallagher şi ceilalţi membri ai trupei iau în considerare continuarea carierei cu Oasis fără Noel. "În următoarele zile va fi luată o decizie despre cum se va continua sau dacă vor continua", a precizat purtătorul de cuvânt.
Alan McGee, care a descoperit trupa Oasis, a declarat că plecarea lui Noel reprezintă "o zi tristă pentru muzică". "Este în mod clar cea mai mare ceartă pe care au avut-o şi au avut câteva foarte rele. Dar se iubesc prea mult - se vor împăca", spune acesta cu privire la divergenţele dintre Noel şi Liam Gallagher, cunoscuţi pentru certurile lor.
Chitaristul şi compozitorul Noel Gallagher a anunţat, vineri, că părăseşte trupa Oasis, în care a cântat alături de fratele său Liam Gallagher din 1991, conform unui anunţ postat de acesta pe site-ul trupei.
Anunţul lui Noel Gallagher vine la scurt timp după ce trupa şi-a anulat, în ultimul moment, concertul de la festivalul Rock En Seine din Paris.
"Cu ceva tristeţe şi cu mare descărcare vă anunţ că am părăsit trupa Oasis în seara asta. Oamenii vor scrie şi vor spune ce vor, dar pur şi simplu nu mai puteam să lucrez cu Liam nici măcar o zi", scrie Noel.
Liam Gallagher a înfiinţat trupa Oasis în 1991, alături de Paul Arthurs, Paul McGuigan şi Tony McCaroll. La scurt timp, trupei i s-a alăturat Noel, care a devenit şi compozitorul principal al Oasis. În prezent, fraţii Gallagher erau singurii membri ai trupei rămaşi încă de la înfiinţarea grupului. Trupa îi mai include, la ora actuală, pe Colin Archer, Andy Bell şi Chris Sharrock.
Trupa urma să concerteze sâmbătă, la Rock Am See Festival din Konstanz, Germania, şi duminică, la I-Day Festival din Milano, Italia, ambele concerte fiind anulate.
Oasis este o trupă britanică de muzică rock care s-a format în Manchester în 1991, sub numele iniţial The Rain. Trupa a cunoscut succesul după lansarea albumului "Definitely Maybe", în 1994, în plină eră a muzicii pop britanice. Trupa Oasis a vândut peste 60 de milioane de albume în toată lumea, a avut opt piese pe primul loc în topurile din Marea Britanie şi a câştigat 15 premii NME, cinci BRIT Awards, nouă Q Awards şi patru MTV Europe Music Awards.
"Dig Out Your Soul" este primul album pe care trupa l-a lansat de la "Don\'t Believe The Truth", apărut în 2005.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noel Gallagher a părăsit trupa Oasis.
 Vizualizări articol: 444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noel Gallagher a părăsit trupa Oasis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei