Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 aug 2009 - Anul XIV, nr. 203 (4189)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Situaţia se repetă

Trenul intercity spre Bucureşti, suspendat din nou

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Perechea de trenuri intercity pe relaţia Suceava – Bucureşti şi retur va fi suspendată din nou în weekend.
Decizia de a scoate aceste trenuri a fost luată de Ministerul Transporturilor şi se va aplica începând cu data de 19 septembrie.
Este pentru a doua oară în decurs de mai puţin de jumătate de an când perechea de trenuri intercity 552/553 primeşte „interzis” de la nivel central. Precedenta decizie a fost luată la începutul lunii mai, dar în final conducerea Ministerului Transporturilor a revenit şi a menţinut în circulaţie cele două trenuri.
La vremea respectivă, situaţia s-a deblocat ca urmare a intervenţiei lui Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, care declara că reprezentanţii Ministerului Transporturilor au ţinut cont doar de „eficienţă şi rentabilitate”, chiar dacă în cazul Bucovinei mai sunt şi alţi factori care trebuie analizaţi.
Prin suspendarea acestor trenuri, legătura dintre Bucureşti şi Suceava pe calea ferată este inexistentă timp de 7 ore.
În acest moment, potrivit „Mersului Trenurilor”, din Bucureşti Nord pleacă spre Suceava un tren la ora 14.00, iar următorul este abia la ora 21.00.
În aceste condiţii, suspendarea trenului intercity „Ştefan cel Mare”, cu plecare la ora 17.00, din Gara de Nord, pare mai degrabă o chestiune legată de orgolii.
Rezolvarea acestei probleme pare să aibă soluţii tot pe linie politică, la fel cum s-a întâmplat în luna mai, prin intervenţia lui Gheorghe Flutur.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trenul intercity spre Bucureşti, suspendat din nou.
 Vizualizări articol: 2254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Trenul intercity spre Bucureşti, suspendat din nou5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sigur, de ce nu? trimis de
(31 aug 2009, 12:50:52
...eu zic asa: Sa inchideti si E85 ca si asa, vezi Doamne, nu e trafic pe el cat sa merite sa fie transformat in autostrada, si atunci, de naiba sa-l tinem deschis, sa coste intretinerea lui, marcaj, etc... Si care o avea de mers la Bucuresti, sa ia domn'e avionul de la Salcea, ca si asa nu sustinem transportul aerian.

Sau mai bine nici sa nu mai mergem la Bucuresti, ca si asa e infect, facultatile sunt varza (vezi Poli, ASE, Spiru si altele), praf, poluare, vagabonzi, manelari.

Hai sa ne facem capitala la Iasi, Bacau, Suceava, si sa ne conducem noi cum ne-o taia capul, ca vedeti, deja e citez "o chestiune legata de ORGOLII"...s-apoi la orgolii ne pricepem si noi, si cred ca am face o treaba mai buna noi "moldovenii" daca ne-am conduce singuri, decat sa ne conduca ceapcaii si poponarii de la bucuresti.

parerea mea

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei