Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 aug 2009 - Anul XIV, nr. 180 (4166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iulia Vântur a sărit cu paraşuta de ziua ei

Iulia Vântur, prezentatoarea Ştirilor dimineţilor de weekend de la Pro Tv, a dovedit că este o împătimită a sporturilor extreme şi a experimentat chiar de ziua ei senzaţiile tari ale săriturii cu paraşuta în tandem cu un instructor, informează televiziunea.
Iubitul ei, Marius Moga i-a îndeplinit o dorinţă mai veche şi i-a oferit la aniversarea a 29 de ani un cadou special. "De multă vreme mi-am propus să sar cu paraşuta, iar Marius, atent la dorinţele mele, a reuşit să mă surprindă în cel mai potrivit moment", spune Iulia Vântur.
Mare amatoare de adrenalina, vedeta a demonstrat încă o dată că nu se teme de înălţime, după ce în urmă cu 5 ani a făcut bungee jumping. "Activităţile care dau culoare vieţii, care ne scot din monotonie şi normalitate, m-au atras din totdeauna. Pe lângă sărituri, am făcut parasailling, rafting şi scufundări", a declarat Iulia.
"A fost o combinaţie de suspans, teamă, plăcere şi libertate. Parcă timpul se oprise în loc, iar când instructorul a deschis paraşuta am primit cea mai inedită urare de la mulţi ani - în aer", povesteşte vedeta despre senzaţiile incredibile pe care le-a avut când a căzut în gol de la 3.000 de metri, cu o viteză de 200 de km la oră.
Când a ajuns pe aerodromul din Tuzla şi a început pregătirea, Iulia îşi închipuia că va fi mult mai greu şi mai periculos, însă intructorul a reuşit să îi ofere siguranţa şi încredere. "Adi e un adevărat profesionist, pentru că nicio secundă nu am avut senzaţia că sunt în pericol. M-a ajutat foarte mult şi tocmai de aceea aş vrea să îi mulţumesc", spune vedeta.
Iulia mărturiseşte că a trăit un moment unic şi că la fericirea ei a participat inclusiv natura. "Totul în jur era atât de frumos, atât de calm şi liniştit, priveliştea e absolut incredibilă iar eu eram liberă să mă bucur de ea în voie", a spus ea.
Aterizarea a fost şi ea un succes, iar surprizele au continuat la sol, unde Marius împreună cu toată echipa, au aşteptat-o cu flori, şampanie şi lumânări.
Şi pentru ca totul să fie perfect, nu puteau lipsi de la eveniment tocmai prietenii şi familia, aşa că după ce şi-a luat porţia de adrenalina, prezentatoarea Ştirilor de weekend de la Pro Tv, a plecat direct spre Bucureşti, unde petrecerea surpriză în cinstea ei era gata să înceapă. "Am plâns de fericire când am văzut toţi oamenii dragi mie, mai ales pe mama, pe care mi-o doream aproape. A fost o zi de neuitat, iar Marius este responsabil", conchide Iulia.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iulia Vântur a sărit cu paraşuta de ziua ei.
 Vizualizări articol: 624 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iulia Vântur a sărit cu paraşuta de ziua ei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei