Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 aug 2009 - Anul XIV, nr. 180 (4166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Katherine Jackson acuză compania AEG Live de falsificarea dosarului medical al fiului ei

Katherine Jackson, mama cântăreţului Michael Jackson, acuză compania AEG Live de falsificarea testelor medicale la care a fost supus fiul ei, pe care l-a implorat să renunţe la seria de 50 de concerte pe care ar fi trebuit să le susţină la Londra începând cu 13 iulie, informează mirror.co.uk.
Potrivit unor surse apropiate familiei celebrului cântăreţ american, decedat pe 25 iunie, Katherine Jackson, mama starului, suferă de insomnie şi este încredinţată că ar fi putut să împiedice moartea fiului ei.
Ea a afirmat că doreşte să dea în judecată compania AEG Live, organizatoarea concertelor de la Londra, deoarece medicii angajaţi de această companie l-au declarat pe Michael Jackson pregătit pentru concerte, în ciuda stării sale de sănătate precare şi a dependenţei sale de medicamente.
"L-am rugat pe Michael să nu accepte acest turneu. Ştiam că nu va putea să susţină acele concerte", a declarat Katherine Jackson. Ea doreşte să afle cum a putut Michael Jackson să treacă testele medicale efectuate de medicii angajaţi de compania AEG Live. "Ceva greşit s-a întâmplat aici, deoarece el avea atât de multe probleme medicale, încât era imposibil să treacă acele teste medicale", a adăugat mama starului decedat.

 

Ameninţări cu instanţa

Michael Jackson a trebuit să fie examinat de către experţii companiei AEG Live pentru completarea poliţei de asigurare. "În momentul în care rezultatele toxicologice ale autopsiei vor fi cunoscute şi dacă ele vor fi diferite de ceea ce au afirmat atunci medicii de la AEG Live despre starea lui de sănătate, va fi momentul să deschidem o acţiune în justiţie", a adăugat aceeaşi sursă.
În prezent, membrii familiei Jackson se află în reşedinţa din Encino, din apropiere de Los Angeles, unde Katherine Jackson se ocupă de creşterea şi educaţia celor trei copii ai starului. Michael Jackson a avut trei copii. Debbie Rowe, fosta soţie a starului, este mama biologică a celor doi copii mai mari ai lui Michael Jackson - Michael Joseph Jackson Jr., în vârstă de 12 ani, şi Paris Michael Katherine Jackson, în vârstă de 11 ani. Cel de-al treilea copil, Prince Michael Jackson II, în vârstă de 7 ani, a fost născut de o mamă surogat, a cărei identitate nu a fost făcută publică.
Kevin McLin, o persoană care îl cunoştea pe Michael Jackson de peste 34 de ani, a declarat pentru publicaţia Sunday Mirror că, în prezent, Katherine Jackson pune la punct detaliile întâlnirii dintre primii doi copii ai starului şi mama lor biologică, Debbie Rowe. Katherine Jackson a fost de acord ca aceasta să primească dreptul de a-şi vizita copiii, însă ea le va fi prezentată acestora cu apelativul "doamna Row".
"Debbie nu a mai avut nici un contact cu copiii de ani de zile, iar aceştia sunt consultaţi acum de un psiholog care îi ajută să se pregătească pentru întâlnirea cu ea. Prince Michael a fost cel mai afectat de moartea tatălui său. El obişnuia să meargă peste tot cu Michael - de la întâlniri de afaceri la studiourile de înregistrări. El este destul de tăcut, dar toţi cei trei copii sunt consultaţi de un psiholog, iar Paris îşi exteriorizează emoţiile, ceea ce este un lucru bun", a explicat Kevin McLin.
Kevin McLin a mărturisit şi faptul că sora cea mare a starului, Rebbie, joacă un rol important în creşterea şi educaţia copiilor. Aceştia nu mai au voie să se uite la televizor, pentru a nu afla detalii despre lupta pentru custodie dintre bunica şi mama lor, potrivit tabloidului britanic The Sun.
"Copiii sunt bine protejaţi la reşedinţa din Encino. Cu toţii fac tot ce le stă în putere pentru ca ei să se simtă ca acasă. Ei se joacă în piscină şi au început să se împrietenească şi cu verişorii lor. Întotdeauna este cineva lângă ei, care să îi ţină ocupaţi. Katherine este încântată să se ocupe de ei, iar Rebbie a fost stânca de care ei au avut nevoie", a adăugat acelaşi Kevin McLin.
Randy Phillips, preşedintele companiei AEG Live, a declarat în luna martie că starul american a fost supus unor teste medicale amănunţite, în reşedinţa sa din Los Angeles, pentru a completa poliţia de asigurare a concertelor de la Londra, împreună cu societatea de asigurări Robertson Taylor. "Michael a fost supus unei serii complete de teste - de rezistenţă la stres, fizice, electrocardiogramă, analize sangvine... şi le-a trecut pe toate", a afirmat Randy Phillips.
Însă Michael Jackson obişnuia să ia peste 30 de medicamente, inclusiv Diprivan şi Demerol. Conrad Murray, medicul care i-a administrat anestezicul Propofol cu puţin timp înainte ca starul să sufere stopul cardiac ce i-a fost fatal, a fost angajat de compania AEG Live pentru a-l însoţi pe Michael Jackson pe durata celor 50 de concerte londoneze. Însă acest medicament puternic trebuie administrat doar în spitale, unde pacienţii se află sub supraveghere permanentă, ritmul cardiac şi concentraţia de oxigen a acestora fiind atent monitorizate.
Potrivit ediţiei electronice a tabloidului britanic The Sun, decesul starului ar fi fost provocat de o injecţie cu Demerol, făcută de unul dintre angajaţii săi, după de medicul Conrad Murray i-ar fi administrat deja celebrului cântăreţ o injecţie cu Propofol.

 

Ancheta

Membri ai Agenţiei americane antidrog (DEA) şi ai Poliţiei din Los Angeles (LAPD) au percheziţionat, marţi, locuinţa din Los Angeles a lui Conrad Murray, unde au căutat probe care să vină în sprijinul ipotezei de omucidere, potrivit mandatului de percheziţie.
În urma percheziţiei, poliţia a ridicat din locuinţa medicului materiale informative, un CD cu numele Omar Arnold - unul dintre pseudonimele lui Jackson, un telefon mobil şi un iPhone.
Totodată, miercuri, anchetatorii au percheziţionat cabinetul din Houston (Texas) al medicului. După percheziţie, avocatului lui Murray, Ed Chernoff, a declarat că anchetatorii au căutat probe care să vină în sprijinul ipotezei de omucidere.
Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac. Cauzele morţii starului american ar putea fi asociate cu dependenţa acestuia de medicamente calmante şi antidepresive, potrivit poliţiei din Los Angeles, care se ocupă de anchetă. Înmormântarea celebrului cântăreţ a fost amânată până la aflarea rezultatelor testelor toxicologice efectuate pentru a stabili cauzele decesului artistului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Katherine Jackson acuză compania AEG Live de falsificarea dosarului medical al fiului ei.
 Vizualizări articol: 392 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Katherine Jackson acuză compania AEG Live de falsificarea dosarului medical al fiului ei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei