Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 aug 2009 - Anul XIV, nr. 180 (4166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Audrey Tautou ar vrea să joace într-o continuare a filmului "Coco Chanel"

Audrey Tautou, interpreta legendarei creatoare de modă Gabrielle "Coco" Chanel, în filmul "Coco Avant Chanel", regizat de Anne Fontaine, ia în considerare posibilitatea de a juca într-o continuare a acestei producţii, informează site-ul femalefirst.co.uk.
"Când voi fi mai în vârstă aş putea să joc din nou rolul ei (Coco Chanel, n.r.). Era foarte interesantă spre sfârşitul vieţii ei, când a devenit răutăcioasă şi singuratică. Eu cred că devenise o caricatură a propriei persoane, ceea ce mi se pare fascinant", a declarat Audrey Tautou, într-un interviu acordat publicaţiei Empire.
Actriţa a dorit să aducă pe marile ecrane interpretarea proprie a celebrei domnişoare Chanel şi nu să imite felul ei de-a fi.
"I-am citit biografia şi m-am uitat la fotografii, dar nu am vrut să interpretez rolul ei aşa cum apare ea în unele filme, când era mai bătrână şi viaţa o făcuse foarte dură", a spus Audrey Tautou.
"Am vrut să prezint unele aspecte din tinereţea sa care s-au păstrat - ţinuta ei, graţia, felul în care fuma - dar în acelaşi timp am dorit ca oamenii să înţeleagă haosul din lumea ei interioară înainte să fie o femeie de succes", a explicat Tautou.
Audrey Tautou este cunoscută publicului din filme precum "Amelie" (2001), "Păpuşile ruseşti" (2005) sau "Codul lui Da Vinci" (2006).
Coco Chanel (1883-1971) este una dintre figurile revoluţionare ale modei, fiind inclusă în lista cu cele mai influente personalităţi ale secolului XX, realizată de revista Time.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Audrey Tautou ar vrea să joace într-o continuare a filmului "Coco Chanel".
 Vizualizări articol: 571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Audrey Tautou ar vrea să joace într-o continuare a filmului "Coco Chanel"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei