Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 aug 2009 - Anul XIV, nr. 180 (4166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flăcări în noapte

Reglări de conturi cu maşini incendiate, la Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În zona Rădăuţi, „moda” incendierilor de maşini pentru reglările de conturi ale interlopilor din zonă a continuat, în noaptea de duminică spre luni, cu un nou episod.
După incendierile în stil mafiot în cazul afaceristului sechestrat şi lăsat fără un deget de cămătari şi căruia, imediat după ce a depus reclamaţie la poliţie, i-au fost incendiate două tiruri ale firmei de transport pe care o deţinea, după ce, în acelaşi dosar, maşina unuia dintre cămătari, un Mitsubishi Pajero, a fost mistuit de flăcările puse în miez de noapte de o mână criminală, ca răzbunare că ar fi recunoscut acuzaţiile în faţa poliţiştilor, ieri, în jurul orei 2:00, un autoturism Mercedes a fost cuprins de foc.

 

„Am văzut nişte indivizi în parcare”

S-a întâmplat pe strada Putnei din municipiul Rădăuţi.
Unul dintre locatarii blocurilor din zonă ne-a povestit că, la acea oră, a auzit că s-a declanşat alarma la maşina sa.
„Eu dorm cu geamul deschis. Am auzit imediat alarma şi am ieşit să văd ce se întâmplă. Am văzut nişte indivizi în parcare. Am auzit apoi zgomotul făcut de un geam spart şi, la scurt timp, o maşină cuprinsă de flăcări”, ne-a povestit martorul.
La faţa locului au ajuns, la scurt timp de la anunţarea incendiului de către locatari, mai multe echipaje ale pompierilor din localitate.
Flăcările au fost stinse în mai puţin de un sfert de oră, însă autoturismul Mercedes a fost distrus în proporţie de 60%.
În urma incendiului a fost avariat şi un alt autoturism învecinat, tot Mercedes, precum şi un VW Polo.
Intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca focul să nu cuprindă şi alte maşini din parcare, precum şi o casă din apropiere.
Pagubele, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, se ridică la 27.000 de lei.
„Incendiul a izbucnit în urma folosirii sursei de aprindere (flacără) pentru a genera incendiu de către persoane necunoscute”, se precizează în comunicatul pompierilor.

 

„Macrina” - vizat de atacul mafiot?

Potrivit unor surse judiciare, maşina incendiată iniţial ar aparţine soţiei unui individ din localitate, Ovidiu Gheorghe Bilibou, zis „Macrina” (37 de ani), trimis în judecată, la începutul anului trecut, într-un dosar de contrabandă cu ţigări.
Respectivul a fost arestat preventiv în urmă cu doi ani, fiind acuzat că, împreună cu alţi indivizi, a pus la cale o reţea de contrabandă cu ţigări, în care erau implicaţi şi poliţişti de frontieră şi vameşi, care au lăsat să treacă tiruri întregi cu ţigări din Ucraina în România.
Pe lângă „Macrina”, alte 22 de persoane au fost trimise în judecată în acel dosar, fiind vorba şi de patru poliţişti de frontieră (n.r. - unul dintre ei fiind chiar capul reţelei) şi un vameş.
Reţeaua din care făceau parte, susţineau anchetatorii, avea legături importante cu ofiţeri de rang înalt din cadrul structurilor de grăniceri ai Republicii Ucraina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reglări de conturi cu maşini incendiate, la Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 937 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Reglări de conturi cu maşini incendiate, la Rădăuţi4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cineva acolo sus... trimis de
( 4 aug 2009, 13:34:38
nu am decat mila, cateodata, pentru idiotii astia care comit diferite acte de violenta. Dumnezeu vede tot ce faceti mai fratilor. Asa ca, indiferent ca va prinde sau nu politia de la noi, de platit cu siguranta veti plati. Vai de voi!
2.   Pana sus....se poate si aici jos trimis de
( 4 aug 2009, 14:33:18
Asta pentru ca pana acum s-au inchis ochii cand se produceau faradelegile. Acum o sa ajungem ca in Sicilia sa se impuste pe strada daca nu se iau masuri dure. Astia raii s-au obisnuit cu jaful, contrabanda, asa ca la munca procurori, judecatori, aveti de recuperat foarte mult. Justificati-va salariul, ca dosare aveti de unde face, si nu doar pe hartie ci dosare adevarate cu probe, etc., pentru ca la ziua judecatii sa nu se constate ,,vicii de procedura".

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei