Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 aug 2009 - Anul XIV, nr. 180 (4166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Potrivit ziarului „Libertatea”

Petru Luhan a pus ochii pe o fostă amantă a lui Berlusconi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La mai puţin de o lună de activitate în Parlamentul European, suceveanul Petru Luhan a intrat deja în atenţia presei mondene şi de scandal. Potrivit cotidianului Libertatea, europarlamentarul PD-L Petru Luhan a început să facă cuceriri în rândul colegelor pe care le are în Parlamentul European.
Potrivit unui articol publicat în Libertatea, Petru Luhan ar fi „interesat” de frumoasa italiancă Barbara Matera, „despre care presa din Italia spune că ar fi fost una dintre amantele premierului Silvio Berlusconi, cel care a ajutat-o să ajungă în Parlamentul European”.
„Cei doi, care sunt şi colegi de partid, au stârnit deja vorbe prin PE, întrucât sunt văzuţi mai tot timpul împreună, unii dintre colegii lor spunând că între ei ar exista un început de idilă”, scrie Libertatea, ziar în care a fost publicată şi o fotografie care îi surprinde pe cei doi că se sărutau pe obraji atunci când s-au întâlnit.
În ceea ce-l priveşte pe Petru Luhan, acesta a declarat pentru acelaşi ziar că „ne-am plăcut chiar din prima zi în care ne-am văzut. Suntem foarte buni prieteni. Când timpul ne permite, căci aici se munceşte, nu ca la Bucureşti, mai ieşim prin oraş”.
El a precizat că este foarte bun prieten şi cu fiica cea mică a preşedintelui României, Traian Băsescu, europarlamentarul Elena Băsescu, declarând pentru Libertatea că „Elena este o fată extraordinară. Ne consultăm de multe ori în ceea ce priveşte activitatea de aici. Uneori ieşim împreună seara, la câte o terasă, ca să vorbim de ale noastre”.

 

Luhan crede că Barbara Matera ne poate ajuta să intrăm în spaţiul Schengen

Contactat telefonic, Petru Luhan ne-a declarat că singura relaţie pe care o are cu europarlamentarul italian Barbara Matera este cea profesională.
„Domnişoara respectivă are prieten, aşa că nu este vorba despre altceva. Este o femeie foarte ambiţioasă, dedicată muncii sale şi colaborăm foarte bine din punct de vedere profesional”, ne-a declarat europarlamentarul sucevean.
El a arătat că are relaţii de colaborare foarte bune nu doar cu Barbara Matera, printre cunoştinţele sale numărându-se un număr foarte mare de europarlamentari. „Am relaţii foarte bune şi cu ceilalţi colegi. Şi vreau să spun că unul dintre obiectivele României este aderarea la spaţiul Schengen, iar pentru acest lucru va fi stabilit în Parlamentul European. Iar pentru aceasta avem nevoie de sprijinul a cât mai multor europarlamentari, avem nevoie de sprijinul Italiei, iar Barbara Matera este unul dintre cei care are o părere foarte bună despre români”, a mai declarat Luhan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petru Luhan a pus ochii pe o fostă amantă a lui Berlusconi.
 Vizualizări articol: 1422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.91/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.9 din 22 voturi
Petru Luhan a pus ochii pe o fostă amantă a lui Berlusconi1.9522

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cineva care mucneste trimis de
( 4 aug 2009, 13:54:56
Luhane, sa ma pis pe tine si pe aerele tale de parvenit. Marele flacau din fratauti, propulsat de flutur pe nu stiu ce criterii, acuma ne da noua lectii si ne spune ca atunci cand o arde pe aia de fapt e pentru tara.

Sincer iti zic luhane nu valorezi nici cat un rahat in ploaie. Si nu uita ca peste 4 ani nu vei mai fi nimic, si politistii pe care i-ai umilit tot acolo vor fi, si s-ar putea sa va intilniti din nou si sa nu mai ai "vesta antiglont"....
2.   Bine, bine........... trimis de
( 4 aug 2009, 14:23:00
Bine mai colaboreaza Luhan cu italianca Barbara Matera. Pai la cum arata cred ca as colabora si eu cu ea bine.happy Cred ca este colaborationista buna, asa ajung fetitzele astea in Parlamentul European. Colaboreaza cu fatza dar si prin spate. De fapt Luhan, ce ai tu de vorbit cu Elena Basescu sau ea cu tine, ca este acelasi lucru?

Acesta este un pamflet.
3.   Foarte buni prieteni? trimis de
( 4 aug 2009, 15:16:06
In nicio luna? Ha. Luhan asta poate sa se imprieteneasca cu cineva in asa scurt timp? Mai degraba cred in varianta cu taur comunal.
4.   Barbarul si Maturoiul trimis de
( 4 aug 2009, 15:35:20
Hai bah, nu ne mai aruncati ****uri de astea. Poate le vor inghiti niste taranei de-a lu' Luhanel asta, ca pe noi, prea putin ne impresionati. Sa puneti o poza de-a fetitei asteia langa maturoi, e chiar prea de tot.
5.   JOS PALARIA trimis de
( 5 aug 2009, 13:57:38
Sunteti gelosi. Ea este o femeie la care multi viseaza si dupa cum bine zicea unul dintre antevorbitori ea este o femei cu care as putea avea o colaborare buna, buna. Lasand gluma de-o parte, daca intradevar are o relatie cu ea atunci acest lucru ii va creste popularitatea in cadrul grupului parlamentar ceea ce ii va aduce un mare plus atat pentru el cat si pentru Romania.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei