Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 apr 2009 - Anul XIV, nr. 77 (4063)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gemenele de la Cheeky Girls au primit 100 de kilograme de cadouri de Paşti de la mama lor

Gemenele de la Cheeky Girls, Gabriela şi Monica, au primit 100 de kilograme de cadouri de Paşti de la mama lor, care a dorit astfel să le motiveze pentru a dansa de nota 10, vineri, la "Dansez pentru tine", informează postul Pro TV.

Margareta, mama gemenelor, le-a trimis fetelor, precum şi partenerilor lor de la "Dansez pentru tine", 100 de kilograme de cadouri de Paşti, pentru că au dansat bine în spectacol, dar şi pentru a-i impulsiona să ia multe note de 10 în următoarele ediţii ale emisiunii. "Le-am promis copiilor că vor avea surprize de Paşti, au dansat foarte bine toţi patru si m-am hotărât să le cumpăr la toţi şi echipamente noi pentru antrenamente, de cea mai bună calitate şi cum zic ei - «cool». Le merită din plin şi acum n-au decât să danseze până rup pantofii noi, mai ales că le-am trimis mai multe perechi. Darius şi Andrei, partenerii fetelor, vor arăta şi ei ca doi gemeni, pentru că le-am trimis şi haine identice, ca să fie asortaţi cu fetele", povesteşte plină de entuziasm Margareta Irimia.

Pentru că ştie că fetele stau la repetiţii uneori şi 12 ore pe zi şi că nici măcar nu au apucat să se plimbe prin Bucureşti, Margareta Irimia vrea prin aceste cadouri să le aducă zâmbetul pe buze, să-i facă să se simtă iubiţi, răsfăţaţi şi protejaţi. "Este un cantonament foarte serios şi nu fac altceva decât repetiţii. Sunt foarte mândră de toţi patru şi sper din tot sufletul că juriul să aprecieze în continuare eforturile lor. Abia aştept să-i aud la telefon fericiţi, să-mi spună că au luat note bune" mărturiseşte, grijulie, mama celor două.

Printre cadourile şi dulciurile pentru fete şi partenerii lor se găsesc şi daruri pentru frăţiorul lui Darius, despre care a auzit că este foarte drăgălaş şi n-ar vrea să ştie că suferă că la el nu a venit Iepuraşul.

Şi mesagerul care le-a adus darurile a fost tot "un cadou", pentru că persoana care care le-a adus gemenelor surprizele de la mama lor a fost nimeni altul decât Nick, iubitul Gabrielei. După mai bine de o lună în care nu s-au văzut deloc şi şi-au dus dorul unul altuia, Gabriela şi iubitul ei, Nick, s-au regăsit, s-au îmbrăţişat şi şi-au povestit multe. "Am avut foarte mari emoţii înainte să sosească. A ajuns la hotel doar la ora 3 dimineaţă, nu am putut închide un ochi până nu l-am văzut. După o perioadă aşa de lungă, acum că a venit, sunt extraordinar de fericită", a mărturisit entuziasmată Gabriela, care a primit de la iubitul ei o brăţară care să-i poarte noroc vineri la show. "Probabil că voi avea mai multe emoţii vineri şi bineînţeles că voi fi mai motivată, pentru că Nick va fi acolo, în platou. Voi încerca să dansez mai bine, chiar dacă glezna nu este complet vindecată, nu am să las nimic să mă oprească din a dansa cel mai frumos din toate ediţiile vinerea asta", a adăugat Gabriela, care îi va dedica iubitului ei venit de departe valsul de vineri seară.

Fericite că au primit munţi de cadouri, fetele nu mai contenesc să-i mai mulţumească mamei lor, care le susţine şi le încurajează de la Londra. "Mama ne-a făcut foarte fericite. Am primit aşa cadouri frumoase, ne-am simţit ca nişte copii. A pus un zâmbet pe buzele noastre. Ne este foarte dor de ea şi o iubim mult, este o mamă minunată", a declarat cu gura până la urechi Monica Irimia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gemenele de la Cheeky Girls au primit 100 de kilograme de cadouri de Paşti de la mama lor.
 Vizualizări articol: 498 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gemenele de la Cheeky Girls au primit 100 de kilograme de cadouri de Paşti de la mama lor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei