Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 oct 2008 - Anul XIII, nr. 255 (3936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Britney Spears, într-un film inspirat din viaţa ei

Cântăreaţa americană Britney Spears urmează să joace într-un film inspirat din propria ei viaţă, dezvăluind astfel ororile crizelor de depresie prin care a trecut în ultimii ani.

Potrivit apropiaţilor artistei, Britney a reuşit să treacă de cea mai traumatizantă perioadă din viaţa ei, iar de această dată se va comporta nebuneşte doar pe marele ecran şi doar la indicaţiile unui regizor, informează mirror.co.uk.

Cel care va regiza filmul este britanicul Phil Griffin, care a încurajat-o pe Britney să încerce să joace într-un film pentru marile ecrane, după ce aceasta a primit critici favorabile în urma apariţiei în serialul de televiziune "How I Met Your Mother".

Printre videoclipurile recent regizate de Phil Griffin se numără "Rehab" şi "Back to Black", ale lui Amy Winehouse. Regizorul a indicat că nu se teme să lucreze cu staruri pop extrem de capricioase şi cu probleme de comportament.

"Va fi un film sumbru şi îndrăzneţ", a declarat o sursă din anturajul cântăreţei americane, care a precizat că lungmetrajul va prezenta incredibilele suişuri şi coborâşuri din cariera lui Spears, printre care se numără momentul în care aceasta s-a ras în cap şi lupta traumatizantă pe care a trebuit să o ducă pentru obţinerea custodiei celor doi copii ai ei.

Surse apropiate vedetei americane au declarat că nu se ştie deocamdată dacă Justin Timberlake va accepta să joace şi el propriul său rol în acest film.

Unele surse apropiate cântăreţei se tem că Britney nu este încă pregătită să dezvăluie atât de repede ororile prin care a trecut. Altele, dimpotrivă, consideră că Britney este pregătită, deoarece a trecut peste tot ce a fost rău, iar în prezent este în cea mai bună formă a ei.

Cel mai recent album al lui Britney Spears, "Circus", va fi lansat luna viitoare şi a beneficiat de cronici favorabile, după ce cântăreaţa americană a primit trei MTV Video Music Awards, în septembrie.

Înainte să piardă controlul asupra vieţii sale personale, Britney Spears era una dintre artistele de senzaţie ale muzicii pop şi unul dintre artiştii cu cele mai mari profituri, cu vânzări de peste 83 de milioane de albume în ultimii 10 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Britney Spears, într-un film inspirat din viaţa ei.
 Vizualizări articol: 380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Britney Spears, într-un film inspirat din viaţa ei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei