Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 oct 2008 - Anul XIII, nr. 239 (3920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea pe blogul relansat: Sunt o femeie normală, cu o viaţă obişnuită

Secretarul executiv al PDL Elena Udrea afirmă, pe blogul personal, pe care l-a relansat, că este "o femeie normală, cu o viaţă obişnuită", că pune "ţara la cale" cu soţul său în fiecare seară şi că Traian Băsescu este persoana de la care a învăţat cel mai mult în materie de politică.

Ea subliniază că aceia care îşi imaginează că mănâncă zilnic caviar şi îşi petrece timpul între coafor şi shopping se înşeală.

"Am un soţ cu care pun ţara la cale în fiecare seară. Am prieteni la care ţin. Am o mamă care se necăjeşte zilnic de neadevărurile care se scriu despre mine şi pe care încerc s-o consolez cum pot", afirmă Udrea.

Ea precizează că este născută în Buzău, "şi nu în Pleşcoi, aşa cum se încăpăţânează unii să susţină". Referitor la copilăria sa, Elena Udrea aminteşte că a crescut în perioada comunistă, aşa că ştie prea bine ce sunt lipsurile. Cât priveşte şcoala, actualul lider democrat-liberal spune că, de mică, a fost un copil foarte ambiţios.

"Am luat premiul întâi din clasa I şi până într-a VIII-a. Am făcut liceul la B.P. Hasdeu, liceul de elită din Buzău. Îmi amintesc de adolescenţă ca despre o perioada extrem de dificilă, din pricina ciocnirii valorilor conservatoare în care fusese crescută generaţia mea, în perioada comunistă, şi noul vânt de libertate, uneori chiar extremă, care începuse să adie", scrie Elena Udrea pe blog.

Ea aminteşte că în politică s-a implicat mai întâi în calitate de consilier în CGMB, în iunie 2004 şi apoi ca şef al Cancelariei Administraţiei Prezidenţiale.

"Am apreciat stilul deschis al domnului Băsescu, tenacitatea sa şi capacitatea de a mobiliza oamenii, domnia sa fiind persoana de la care am învăţat cel mai mult în materie de politică", spune Elena Udrea.

Pe site sunt postate atât fotografii personale, dar şi de la evenimentele la care a participat în calitate de politician.

 

Lansarea oficială, duminică

 

Potrivit unui comunicat, lansarea oficială a site-ului www.elenaudrea.ro va avea loc duminică, fiind invitaţi de onoare toţi cei care au dialogat virtual cu Elena Udrea in ultimul an.

Cea mai dragă fotografie a politicienei, care poate fi văzută de toţi vizitatorii blogului său, este de când aceasta avea doar cinci ani, se mai arată în comunicat.

Pe aceeaşi pagină, românii pot citi CV-ul Elenei Udrea, opiniile şi gândurile ei, agenda evenimentelor la care participă, pot intra pe forumul paginii unde sunt lansate subiecte actuale şi diverse de discuţie şi pot beneficia de consultaţii juridice gratuite ori pot participa la diverse concursuri.

"Am lansat acest blog în urmă cu aproape un an, cu intenţia de a avea un dialog neintermediat cu o categorie de public cu care îmi este greu să comunic prin mijloace tradiţionale. În acest an s-a creat o comunitate în jurul blogului meu. Am reuşit să realizez schimbul de opinii propus, lucru foarte important pentru un om politic care îşi doreşte să fie în dialog permanent atât cu adepţii, cât şi cu cei care îl contestă. Tocmai de aceea, am decis să relansez blog-ul într-o întâlnire la care i-am invitat pe utilizatorii lui", declară Elena Udrea.

Site-ul www.elenaudrea.ro a avut, în ultimele şapte zile, aproape 30.000 de afişări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea pe blogul relansat: Sunt o femeie normală, cu o viaţă obişnuită.
 Vizualizări articol: 327 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udrea pe blogul relansat: Sunt o femeie normală, cu o viaţă obişnuită0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei