Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 sep 2008 - Anul XIII, nr. 219 (3900)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vacanţă în patru destinaţii de vis pentru Andreea Esca şi familia ei

Andreea Esca a ajuns în această vară împreună cu familia sa în Sibiu, Turcia, Roma şi Corsica, unde a petrecut o vacanţă minunată.

S-a întâlnit cu prieteni din copilărie, a fost la cules de struguri, s-a jucat cu Aris şi Alexia, cei doi copii ai săi, s-a plimbat cu vaporaşul, a vizitat locuri minunate şi a făcut plaja în golfuri pustii – toate acestea în doar trei săptămâni de vacanţă în care Andreea a reuşit să trăiască alături de copiii ei bucurii fireşti, mărunte sau însemnate, dar şi clipe romantice petrecute doar cu soţul ei, Alex.

"La ţară a fost extraordinar să mă revăd cu prieteni din copilărie şi să ne distrăm cu Alexia şi Aris care adoră «ciurda» de bivoliţe şi în general viaţa în aer curat", povesteşte Andreea despre vacanţa petrecută în zona Sibiului.

În ceea ce priveşte cea de-a doua săptămână de vacanţă, Andreea mărturiseşte că a fost împreună cu familia la un resort în Turcia, unde merg, de altfel, în fiecare an. "Am zis şi o mai spun, Turcia ramâne destinaţia ideală pentru familii cu copii până în vârsta adolescenţei. Mare, soare, spectacole foarte bine organizate, discotecă pentru copii, servicii perfecte, tot ce vrei!".

Dacă Sibiul şi Turcia au fost adevărate atracţii pentru cei mici, după cele două săptămâni petrecute împreună cu copiii lor, Andreea şi Alex şi-au luat şi o mică vacanţă doar pentru ei doi. "Am fost cu Alex la Roma, două zile, unde aveau cununia civilă nişte prieteni buni, şi unde noi am fost martori, şi încă trei zile şi jumătate în Corsica (Bonifacio, San Gavino, Porto Vechio), la familia unui prieten de-al lui Alex din liceu", povesteşte Andreea.

"Corsica m-a fascinat. Alex mai fusese de multe ori în Corsica şi mi-a prezentat locurile, pas cu pas. Ne-am plimbat cu vaporul, am mâncat pe terasele superbe din Bonifacio şi am făcut plajă în golfuri pustii. Seara luam masa acasă, la prietenul lui Alex, unde ne adunam minim 13 persoane, exact ca în filmele italiene. Ne vom întoarce la anul acolo, cu tot cu copii. Iar în ultima zi am participat şi la culesul viei. Sper să iasă un vin bun, din munca noastră", conchide Andreea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vacanţă în patru destinaţii de vis pentru Andreea Esca şi familia ei.
 Vizualizări articol: 783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vacanţă în patru destinaţii de vis pentru Andreea Esca şi familia ei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei