Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 iul 2008 - Anul XIII, nr. 170 (3851)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Laura Cosoi, pe coperta calendarului Bucharest City Challenge 2009

Vedeta Pro TV Laura Cosoi se află pe coperta calendarului oficial Bucharest City Challenge 2009, pe 24 iulie urmând să fie alese şi fetele care vor apărea în acesta, concurentele putând fi votate de public pe site-ul www.prosport.ro, informează un comunicat.

Sute de fete din Bucureşti, Cluj şi Iaşi s-au înscris în cursa pentru apariţia într-unul dintre cele mai aşteptate calendare ale anului, Calendarul Bucharest City Challenge 2009. Doar 52 dintre ele au ajuns în finală, putând fi admirate şi votate de public pe site-ul www.prosport.ro.

Toţi participanţii la faza de votare vor avea şansa să ia parte şi la un concurs Bucharest City Challenge 2008, în urma căruia vor putea câştiga bilete la eveniment, obiecte promoţionale sau posibilitatea de a fi prezenţi la sedinţele foto cu câştigătoarele. În intervalul 9-17 iulie, calendarul a adus aproape 13.000 de vizitatori site-ului www.prosport.ro. Fetele din Cluj au fost vizualizate de peste 5.000 de persoane, dintre care au votat aproape 1.800, cele din Iaşi de aproape 4.000 de vizitatori, fiind votate de 1.800 de persoane, iar cele din Bucureşti au adus aproape 5.000 de vizitatori, fiind votate de aproape 2.000 de persoane. Cei interesaţi să voteze şi să participe la concursul cu premii o pot face până pe 24 iulie 2008. Tot atunci se vor decide şi norocoasele care vor apărea în calendarul Bucharest City Challenge 2009, care o are pe copertă pe Laura Cosoi.

Calendarul va putea fi achiziţionat doar în timpul Bucharest City Challenge 2008, în perioada 22-24 august, într-o ediţie limitată. Biletele la Bucharest City Challenge 2008 s-au pus deja în vânzare, la preţuri începând de la 20 de lei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Laura Cosoi, pe coperta calendarului Bucharest City Challenge 2009.
 Vizualizări articol: 863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Laura Cosoi, pe coperta calendarului Bucharest City Challenge 20090.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Multi da prosti trimis de
(22 iul 2008, 16:30:45
dati macar o fotografie cu Laurica, daca tot titlul articolului e despre o coperta de revista sau ati scris un articol sa fie scris. Felicitari boilor

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei