Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 iul 2008 - Anul XIII, nr. 170 (3851)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sean Connery şi-a ameninţat fiul că îl va dezmoşteni

Actorul scoţian Sean Connery i-a spus fiului său, Jason, că nu va primi niciun cent din averea sa, evaluată la suma de 85 de milioane de lire sterline (106,8 milioane de euro), pentru că a vrut să-l înveţe pe acesta valoarea banului, informează thisislondon.co.uk.

Sean Connery a crescut într-o casă cu două camere, fără baie, şi a părăsit şcoala la 13 ani, făcând diverse munci pentru un salariu de o liră sterlină pe săptămână.

După acest umil început, Connery a devenit un star de cinema, însă a ţinut ca fiul său să aibă aceeaşi etică de muncă.

Potrivit fostei sale soţii, Diane Cilento, fostul James Bond i-a spus fiului său, Jason, că nu va primi niciun ban din averea lui, evaluată la 85 de milioane de lire sterline.

Cilento a mai spus că actorul s-a menţinut pe poziţie, pentru că a vrut ca fiul său să aibă o carieră şi să câştige propriii bani, în loc să-i cheltuie pe cei ai tatălui.

Cilento, care a fost căsătorită cu Connery timp de 11 ani, până la divorţul din 1973, a declarat pentru publicaţia Sunday Times că această idee a lui Connery a dus la o relaţie dificilă între el şi fiul său.

Jason, în prezent actor şi regizor de film, a ameninţat că îşi va schimba numele de familie după ce Connery l-a acuzat că se foloseşte de celebritatea tatălui pentru a face bani. Sean Connery i-ar fi spus fiului său că dacă face acest lucru îl va ucide, potrivit fostei sale soţii, care a mai adăugat că Jason şi iubeşte tatăl, dar că Sean are probleme în ceea ce priveşte toate relaţiile sale personale.

Jason, în vârstă de 45 de ani, este unicul copil al celebrului actor şi a fost atras de arta teatrală şi cinematografică la fel ca tatăl său. Potrivit prietenilor săi, Jason, celebru pentru rolul principal din serialul de televiziune "Robin of Sherwood" (1985), era atât de sărac în anii '80 încât se baza pe colegii săi pentru a supravieţui.

Jason, care recent a terminat de regizat cel de-al doilea lungmetraj al său, un thriller cu Cuba Gooding Jr. şi Ray Winstone, a refuzat să comenteze declaraţiile mamei.

Connery, care locuieşte în Bahamas, a refuzat, de asemenea, să spună dacă fiul său va moşteni averea sa.

Sean Connery va prezenta propria sa versiune asupra faptelor pe 25 august, când îşi va prezenta autobiografia la Edinburgh Book Festival (9 - 25 august), cu ocazia împlinirii a 78 de ani, pe 25 august.

Autobiografia lui Connery, care anul trecut a declarat că se va întoarce în ţara natală, după aproape 50 de ani de exil, doar dacă Scoţia va deveni stat independent, se numeşte "Being a Scot" ("A fi scoţian").

Sir Sean, care a devenit una dintre cele mai mari vedete ale Marii Britanii, şi-a câştigat primii bani lucrând ca lăptar în Edinburgh şi apoi pozând ca model pentru Colegiul de Artă.

Connery şi-a început cariera artistică în anii '60, devenind cunoscut cu rolul agentului secret 007, din celebra serie "James Bond". Scoţianul a jucat în multe filme, din genuri foarte diferite, precum "Indiana Jones şi Ultima cruciadă", "Vânătoarea lui Octombrie Roşu", "Cavalerii mesei rotunde", "Liga", "Numele trandafirului", "Capcană pentru hoţ" sau "Incoruptibilii", cu acesta din urmă câştigând premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar.

În 2006, Sean Connery a fost omagiat de elita Hollywood-ului: Institutul American de Film i-a decernat premiul pentru întreaga carieră, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la celebrul teatru Kodak din Los Angeles.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sean Connery şi-a ameninţat fiul că îl va dezmoşteni.
 Vizualizări articol: 536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sean Connery şi-a ameninţat fiul că îl va dezmoşteni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei