Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 107 (8636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primarul din Salcea, în debut de campanie electorală: ”Voi susține și voi realiza o campanie corectă, cinstită, neimplicându-mă în scandaluri, certuri, neînțelegeri, promovate în spațiul public de anumite persoane manipulate de fosta conducere”

Prin harul, binecuvântarea, voia lui Dumnezeu și a încrederii dumneavoastră oferită la alegerile locale din data de 27.09.2020, începând cu data de 30.10.2020 sunt primarul orașului Salcea.

În anul 2020 mi-am depus candidatura la funcția de primar al orașului Salcea datorită lipsei de management performant și a unei alternative reale pentru misiunea edilitară. Misiunea propusă a constat în transformarea administrației locale într-una eficientă, transparentă și participativă, atât pentru contribuabilul simplu la bugetul local, cât și pentru mediul de afaceri, prin implementarea celor 100 de proiecte din programul meu de guvernare locală, structurate pe 10 domenii.

În decursul celor aproximativ trei ani și jumătate de când sunt primarul orașului Salcea, v-am respectat pe fiecare, v-am reprezentat cu cinste și m-am implicat în rezolvarea problemelor dumneavoastră. Am avut în vedere demararea tuturor demersurilor necesare implementării celor 100 de proiecte propuse în anul 2020, alături de alte zeci de proiecte ce au fost finalizate sau în curs de realizare, proiecte ce nu au fost incluse în programul de guvernare locală, cu fonduri asigurate prin intermediul finanțărilor nerambursabile obținute (europene și guvernamentale) și din resursele financiare ale bugetului propriu al orașului.

Vă asigur că nu mă dezic de niciun proiect promis în anul 2020, ci voi continua activitatea pentru modernizarea orașului Salcea la standarde europene, conform promisiunilor realizate și a așteptărilor dumneavoastră, cu ajutorul și binecuvântarea lui Dumnezeu. Vă garantez că dorința inimii mele a fost, este și va fi ajutorarea fiecăruia dintre dumneavoastră, iar în situația în care problemele semnalate de dumneavoastră nu au fost rezolvate până la data prezentă, vă rog să mă contactați în vederea verificării stadiului de rezolvare a acestora și continuarea demersurilor potrivit prevederile legale în beneficiul dumneavoastră.

Având în vedere că în activitatea desfășurată zilnic, începând cu data de 30.10.2020, am și greșit față de dumneavoastră, vă rog să îmi îngăduiți să îmi cer iertare de la dumneavoastră, fiind convins că îmi veți oferi iertare, garantându-vă respect, prețuire și dragoste.

Vă informez că nici în perioada următoare nu mă voi implica în discuții contradictorii ce nu fac bine comunității, nu voi da curs provocărilor și minciunilor ce vor fi lansate în spațiul public, mai ales pe rețelele de socializare, de persoane rău intenționate și folosite de unele persoane ce au fost la conducerea orașului Salcea până la preluarea de către mine a mandatului de primar, fără să aibă realizări importante pentru comunitate.

Nu voi răspunde nici la încercările de manipulare, de jignire și de desconsiderare a familiei din care provin.

Voi continua să vă prezint adevărul prin intermediul paginii de Facebook: Ezekiel Belțic – Omul tău din Primăria Salcea, și prin intermediul pliantelor ce sunt distribuite, pliante în care sunt prezentate realizările ce nu pot fi contestate și proiectele viitoare ce vor fi inițiate în folosul fiecăruia dintre noi.

Vă asigur că veți avea parte de o deschidere din partea mea în mod permanent în a vă asculta și în a găsi soluții legale, indiferent de nemulțumirile, problemele, criticile ce le aveți la adresa mea sau a activității realizate, respectându-vă și prețuindu-vă pe fiecare dintre dumneavoastră. Vă rog ca ori de câte ori aveți anumite întrebări, propuneri, critici constructive, dificultăți să mă contactați pentru ca împreună să putem identifica, clarifica și rezolva fiecare solicitare.

Vă aduc la cunoștință că pe data de 26.04.2024, cu ajutorul și binecuvântarea lui Dumnezeu, mi-am depus candidatura la funcția de primar al orașului Salcea pentru alegerile locale din data de 09.06.2024, candidând din partea Partidului Național Liberal! Cred că Dumnezeu a dăruit fiecăruia dintre dumneavoastră înțelepciune și ați remarcat schimbările majore realizate cu ajutorul Lui în orașul Salcea pe perioada mandatului meu, oferindu-mi votul de încredere al dumneavoastră pe data de 09.06.2024, continuând astfel să fiu primarul dumneavoastră.

Misiunea mea în mandatul 2024-2028 este, ca împreună cu Dumnezeu, având parte de binecuvântarea și ajutorul Lui, și alături de dumneavoastră, având parte de votul și susținerea dumneavoastră, de a continua proiectele începute și nefinalizate până la data prezentă, precum și alte proiecte de care vă voi anunța în perioada următoare, proiecte așteptate de dumneavoastră în vederea dezvoltării comunității noastre.

În perioada campaniei electorale, împreună cu membrii echipei mele, vom continua să fim prezenți pe toate străzile din orașul Salcea pentru a vă prezenta realizările noastre, dar și proiectele ce sunt în curs de implementare și cele ce vor fi inițiate în viitorul apropiat.

Vă vom răspunde la fiecare întrebare a dumneavoastră, ne vom implica în rezolvarea oricărei probleme semnalate și vă vom prezenta adevărul despre dezinformările lansate de anumite persoane în spațiul public.

Voi susține și voi realiza o campanie electorală corectă, cinstită, neimplicându-mă în scandaluri, certuri, neînțelegeri promovate de anumite persoane în spațiul public.

Sunt o persoană tânără, cu inițiativă, care îmi pun sufletul și toată energia în proiectele pe care le demarez, contribuind activ la reușita acestora. Cred că biruințele obținute cu ajutorul lui Dumnezeu până la data prezentă sunt dovada implicării și a bunei credințe pentru creșterea calității vieții locuitorilor orașului Salcea și pentru dezvoltarea comunității noastre la standarde europene.

Dumnezeu să binecuvânteze orașul Salcea!

Dumnezeu să vă binecuvânteze, dragi locuitori ai orașului Salcea!

 

Cu deosebită considerație și prețuire, Belțic Pârwușor - Țicu - Ezekiel

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Salcea, în debut de campanie electorală: ”Voi susține și voi realiza o campanie corectă, cinstită, neimplicându-mă în scandaluri, certuri, neînțelegeri, promovate în spațiul public de anumite persoane manipulate de fosta conducere”.
 Vizualizări articol: 627 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Primarul din Salcea, în debut de campanie electorală: ”Voi susține și voi realiza o campanie corectă, cinstită, neimplicându-mă în scandaluri, certuri, neînțelegeri, promovate în spațiul public de anumite persoane manipulate de fosta conducere”3.753

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei