Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 294 (8518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Impact puternic

Șoferul unui Mercedes a intrat cu viteză mare direct în plugul atașat unui tractor, iar un om a murit pe loc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 28 de ani, din Cajvana, pare să fie autorul unui accident soldat cu moartea unei persoane și rănirea altor trei. În jurul orei 6.10, autoturismul marca Mercedes, condus de George Bîrguan, zis ”Lazăr”, a intrat cu mare viteză în plugul atașat unui tractor care circula pe drumul național 2K. Cele două vehicule circulau în aceeași direcție, dinspre Iaslovăț spre Solca, iar impactul devastator s-a petrecut în Arbore.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată că șoferul de pe mașina mică nu ar fi frânat deloc și a intrat cu partea dreaptă a autovehiculului în utilajul agricol, pe care l-a și răsturnat. Persoana aflată pe bancheta din dreapta a autoturismului, Vasile Țicșă, de 43 de ani, din Arbore, a murit pe loc între fiarele contorsionate ale mașinii. Pe bancheta din spate se afla o adolescentă în vârstă de 17 ani, din Solca, care a suferit, de asemenea, leziuni. Fata a fost preluată de un echipaj medical și transferată la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral minor și contuzie de cot, leziuni care nu au necesitat internarea. La spitalul din Rădăuți au ajuns și cei doi conducători, dar se pare că rănile suferite nu sunt grave. Tractoristul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea zero. Șoferul vinovat de producerea accidentului a refuzat să sufle în etilotest și urmau să-i fie luate probe de sânge la spital.

Bărbatul care a murit era tată a trei copii și avea mai multe afaceri deschise în Arbore. În ceea ce-l privește pe George Bîrguan, acesta este cunoscut drept un cal breaz și are mai multe sancțiuni la regimul rutier, parte pentru conducere cu viteză excesivă. De altfel, și acum martorii spun că acul vitezometrului s-ar fi blocat la 225 km/h. Aceiași martori spun că în urmă cu câteva luni a mai distrus un autoturism marca Audi, după ce ar fi intrat într-un stâlp și apoi într-un gard. Rămâne de văzut ce vor arăta probele analizelor de sânge, mai exact dacă șoferul vitezoman ar fi consumat băuturi alcoolice sau alte substanțe interzise înainte de a se urca la volan. Mai trebuie precizat că, potrivit imaginilor care au surprins impactul, tractorul era semnalizat, inclusiv în partea din spate.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca cu o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare cu sprijinul a două echipaje SAJ, dar și mai multe echipaje de poliție.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferul unui Mercedes a intrat cu viteză mare direct în plugul atașat unui tractor, iar un om a murit pe loc.
 Vizualizări articol: 1122 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Șoferul unui Mercedes a intrat cu viteză mare direct în plugul atașat unui tractor, iar un om a murit pe loc3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei