Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 294 (8518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Pachete de două persoane

Revelion în Bucovina, cu trei nopți de cazare, la Complexul Turistic Constantin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alegerea locului în care să petreacă Revelionul și începutul Noului An este o misiune dificilă pentru majoritatea cuplurilor. Dar nu și când află de pachetele de Revelion în Bucovina special concepute pentru două persoane, la Complexul Turistic Constantin, din Câmpulung Moldovenesc.

Situat într-o zonă de o frumusețe aparte, cu o bogată istorie și încărcătură spirituală, la poalele Rarăului, Complexul Turistic Constantin pune la dispoziție celor interesați patru pachete de Revelion, de două persoane, cu cazare inclusă pe trei nopți:

- Revelion în Bucovina Double Standard – 3.600 lei

- Revelion în Bucovina Double Premium King – 3.900 lei

- Revelion în Bucovina Double Deluxe – 3.600 lei

- Revelion în Bucovina Business – 3.600 lei

„Complex Turistic Constantin vă invită să petreceți Revelionul în inima Bucovinei, într-un cadru desprins din poveste. În perioada 30 decembrie - 2 ianuarie, vă așteptăm să fiți parte dintr-o experiență memorabilă într-un colț al autenticității românești”, spun reprezentanții hotelului situat în inima frumosului oraș turistic Câmpulung Moldovenesc.

Programul Revelionului în Bucovina, la Complexul Turistic Constantin

 

Programul Revelionului în Bucovina la Complexul Turistic Constantinacoperă perioada 30 decembrie 2023 – 2 ianuarie 2024.

Pe 30 decembrie, prima zi de cazare, este programată întâmpinarea oaspeților cu produse specifice casei, cina fiind de tip bufet tradițional.

În ultima zi din an, pe 31 decembrie, mic dejunul va fi tot de tip bufet, cu preparate și gustări diversificate.

Cina festivă, de Revelion, este de tip bufet bucovinean, cu băuturi alcoolice tradiționale, băuturi non-alcoolice, spectacol de obiceiuri tradiționale, cu trupe de urători. Nu va lipsi nici șampania, care va completa distracția cu muzică bună.

Pentru prima zi din Noul An, gazdele au pregătit un „brunch” - bufet cu preparate și gustări diversificate.

Cina tradițională din prima zi a anului 2024 se anunță a fi una memorabilă, o desfătare a simțurilor cu cartofi la ceaun, balmoș și preparate la grătar, alături de băuturi alcoolice tradiționale și băuturi non-alcoolice.

Iar a doua zi, dimineața, oaspeții au parte de un mic dejun de tip bufet, cu preparate și gustări diversificate.

Prețul pachetului este calculat pentru două persoane, per cameră, pentru întreaga durată a sejurului. Acest pachet include:

1. Cazare confortabilă: 3 nopți de cazare în camere amenajate cu gust, oferindu-vă confort și intimitatea necesară pentru a vă bucura de sărbători;

2. Gastronomie autentică: mese zilnice cu preparate tradiționale bucovinene, alese cu grijă pentru a vă răsfăța papilele gustative;

3. Ambianță festivă: sărbătoriți într-un cadru feeric, decorat special pentru Revelion, cu muzică și divertisment de sezon;

4. Experiență autentică: sărbătoriți în stil tradițional bucovinean, cu oaspeți care împărtășesc dragostea pentru tradiții și ospitalitatea locală.

Prețul este gândit pentru a reflecta calitatea și diversitatea serviciilor oferite, asigurându-vă că veți avea o experiență de neuitat.

Complexul Turistic Constantin pune la dispoziție clienților numeroase facilități, precum parcare gratuită, spații pentru fumători și spații pentru nefumători, un frumos foișor din lemn, salonul de evenimente Constantin și Elena, terasa Dragoș Vodă și crama Constantin cel Mare.

Înconjurat de culmile împădurite ale Bucovinei, Complexul Turistic Constantin emană un aer aparte, precum un sanctuar de relaxare și rafinament. Un loc în care să uiți de stresul zilnic, de griji și de agitația marilor orașe, unde vii pentru a te încărca energetic și a te relaxa fizic.

Mesajul lor pentru cei dornici să petreacă Revelionul în Bucovina:

„Vă invităm să ne vizitați pentru a începe noul an în mijlocul frumuseților Bucovinei și pentru a vă bucura de o experiență unică și memorabilă.

Pentru mai multe detalii și rezervări - www.constantinbucovina.ro”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Revelion în Bucovina, cu trei nopți de cazare, la Complexul Turistic Constantin.
 Vizualizări articol: 1897 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Revelion în Bucovina, cu trei nopți de cazare, la Complexul Turistic Constantin4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei