Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 288 (8512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vineri, 8 decembrie, vernisaj

„Refugiu”, expoziție de fotografie realizată de câmpulungeanul Mihnea Tăutu, la Muzeul Arta Lemnului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Muzeul Arta Lemnului Câmpulung Moldovenesc va avea loc vineri, 8 decembrie, la ora 18:00, vernisajul expoziției de fotografie „Refugiu”, realizată de fotograful câmpulungean Mihnea Tăutu. Fotograf de peisaj și wildlife și student în anul V la Facultatea de Medicină Veterinară din Iași, Mihnea Tăutu a pornit pe drumul fotografiei în anul 2016, când părinții i-au făcut cadou primul aparat foto „mai avansat”. A continuat de atunci să se dezvolte și să se folosească de toate mijloacele pentru a progresa continuu.

„Am avut o înclinație spre medicina veterinară încă de copil, având în jurul meu multe și variate mici vietăți necuvântătoare, tatăl meu fiind pasionat de creșterea găinilor de rasă, a iepurilor de rasă și a ciobănescului românesc de Bucovina, pasiune pe care o continuăm și în prezent, având o canisă bogată în exemplare recunoscute la nivel național și mondial. Așa că, pe lângă pasiune, m-am hotărât în 2019 să preiau responsabilitatea asigurării creșterii, bunăstării și menținerii sănătății acestor prieteni necuvântători. După terminarea facultății, îmi doresc să revin pe aceste meleaguri unde m-am născut și am crescut și să îmi urmez drumul exact cum e mai bine. Fotografia va rămânea întotdeauna una dintre cele mai iubite activități, e o pasiune care a funcționat și va funcționa pentru mine întocmai ca un <Refugiu>”, a povestit fotograful câmpulungean.

 

  • „Frumusețile Bucovinei, așa cum le-am văzut”

 

Pe 8 decembrie 2023, Mihnea Tăutu pornește un proiect drag, pe care l-a așteptat de ceva vreme. Expoziția de fotografie are ca tematică fotografia de peisaj și wildlife, acestea fiind cele două ramuri ale fotografiei pe care le-a ales și pe care le aprofundează Mihnea Tăutu de la început până în prezent. Artistul spune că în expoziție „vă voi prezenta frumusețile Bucovinei, așa cum le-am văzut, precum și ce trece dincolo de marea alpină, de pădurile dese cu ceață, de potecile interminabile. Pătrunderea în intimitatea naturii va prezenta animalele sălbatice, în mediul lor natural, de la mistreți și căpriori hrănindu-se, de la rotitul cocoșului de munte, până la minunatul boncănit al cerbilor. Pentru aceste vietăți, natura reprezintă un <Refugiu>, iar pentru mine, tot ce vă prezint aici reprezintă același lucru. Așadar, vă invit pe această cale să pătrundeți în tainele naturii și să descoperiți ce înseamnă pentru mine un <Refugiu>”.

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 8 decembrie 2023 – 7 ianuarie 2024.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Refugiu”, expoziție de fotografie realizată de câmpulungeanul Mihnea Tăutu, la Muzeul Arta Lemnului.
 Vizualizări articol: 341 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Refugiu”, expoziție de fotografie realizată de câmpulungeanul Mihnea Tăutu, la Muzeul Arta Lemnului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei