Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 288 (8512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


De ce nu vine MBappe la FCSB

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Printre cei mai mari fotbaliști născuți pe planeta asta se numără și M'Bappe, și Bellingham. Primul are 25 de ani (îi va împlini peste vreo două săptămâni, pe 20) și a devenit deja campion mondial cu naționalaFranței, ba și vicecampion la ultima ediție. Cu clubul său, Paris Saint Germain, nu a ajuns niciodată să cucerească marile trofee internaționale, ci doar nenumărate titluri de campion al Franței, în ciuda faptului că o bună bucată de timp acolo a jucat cea mai bună linie ofensivăimaginabilă: M'Bappe, Messi, Neymar. Și chiar dacă fiecare dintreei a contribuit cât a putut, totuși PSG nu a devenit niciodată o echipă omogenă, sudată, conștientă de valoarea ei, precum Real, Barcă, Liverpool, Bayern. Tocmai de aceea, cei trei superfotbaliști nu s-au simțit în largul lor acolo, mereu apărând zvonuri despre eventualele lor plecări. Acum, Messi e prin America, Neymar la arabi, a mai rămas M' Bappe, dar despre el se știe și se tot vorbește de vreo 3-4 ani că e pe drumul care duce la Madrid. Nu, nu la Atletico! De alaltăieri, apele par cumva limpezite: cică M'Bappe și reprezentanții săi au ajuns la înțelegerea mult dorită cu Real de Madrid, cu care M'Bappe ar putea semna un precontract încă de lună viitoare, când intră în ultimele 6 luni de contract cu PSG. Pe partea asta, așadar, numai soare! Cefacem însă cu umbra virtuală care s-ar lăsa cu acest prilej peste indiscutabilul superstar actual al Real-ului, Jude Bellingham? Jude înscrie pe bandă rulantă, făcând să pălească până și recordurile lui Ronaldo tot de la Real sau cele actuale ale lui Halland din Anglia. Țineți minte cum Benzema nu încăpea de Ronaldo? Cum să faci să încapă unul lângă celălalt M'Bappe și Bellingham? Cam astea sunt grijile de azi de la Real, echipa care conduce în La Liga. La noi, la echipa aflată și ea pe locul 1, FCSB, patronul are și el o grijă: cum să reducă numărul de ore, zile, nopți pe care sclavii săi le petrec în pat cu iubitele sau soțiile lor. Cu Coman ori Popescu poate merge. Vedeți? De aia nu vin să joace la FCSB nici M'Bappe, nici Bellingham, că programul la pat și-l fac singuri, nu așteaptă să li-l facă patronul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De ce nu vine MBappe la FCSB.
 Vizualizări articol: 630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
De ce nu vine MBappe la FCSB5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei