Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 288 (8512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Rezultate

Premii pentru elevii suceveni la Concursul de Matematică „Memorialul David Hrimiuc”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Școala Gimnazială Nr. 1 din Gura Humorului a găzduit Concursul Interjudețean de Matematică „Memorialul David Hrimiuc”, 256 de elevi din România și Republica Moldova înscriindu-se la cea de-a XIX-a ediție a competiției.

Concursul „David Hrimiuc” se adresează elevilor din clasele IV-VIII din unitățile de învățământ preuniversitar, din mediul urban și rural, proiectul urmărind valorificarea potenţialului elevilor cu aptitudini şi capabili de performanţă.

Competiția s-a desfășurat în parteneriat cu IȘJ Suceava, Primăria oraşului Gura Humorului și Societatea de Științe Matematice din România, filiala Suceava.

Au fost acordate: opt premii I, zece premii II, zece premii III și 82 mențiuni.

Au fost recompensați cu Premiul I următorii elevi: clasa a IV-a - Budu Andrei Boicu, Denisa Maria Creangă, Alexandru Tusan și Andrei Pădure – Şcoala Gimnazială „Teodor Balan” Gura Humorului (îndrumător prof. înv. primar Catrina Cotoară); clasa a V-a - Diana Maria Hauca – Şcoala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului (îndrumător prof. Genoveva Creangă); clasa a VI-a – Tudor Andrei Spînu – Colegiul Național „Ştefan cel Mare” Suceava (îndrumător prof. Alexa Raluca Crisantha); clasa a VII-a - Andrei Sfichi – Colegiul Național „Ştefan cel Mare” Suceava (îndrumător prof. Alexa Raluca Crisantha); clasa a VIII-a - Miriam Ignat – Şcoala Gimnazială „Teodor Balan” Gura Humorului (îndrumător prof. Liliana Munteanu).

„Drumul performanței este pavat cu pasiune și sacrificii, de aceea bucuria de a oferi împlinire prin expunerea reușitelor elevilor participanți, precum și ale profesorilor îndrumători, este parte din proiectul humorean care poartă numele unui matematician dedicat – fost profesor în această unitate școlară. Prin aceasta, organizatorii își exprimă recunoștința de a fi parte din infinita lume a matematicii”, au transmis organizatorii.

Din Comisia de organizare a concursului au făcut parte: în calitate de președinte de onoare - conf. univ. dr. Andrei Braicov, decanul Facultății de Fizică, Matematică și Tehnologii Informaționale de la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău (Republica Moldova); prof. univ. dr. Lenuța Alboaie, de la Facultatea de Informatică din cadrul Universității „Al.I. Cuza” Iaşi, în calitate de președinte; prof. Angelo Cătălin Bărbuță, de la Inspectoratul Școlar Județean Suceava, și prof. Eugen Munteanu, directorul Școlii Gimnaziale Nr. 1 Gura Humorului, în calitate de vicepreședinți.

“<Memorialul David Hrimiuc> nu este doar o competiție, ci o celebrare a spiritului matematic și a excelenței academice.Împreună, continuăm să inspirăm și să celebrăm viitoarele generații de informaticieni și matematicieni remarcabili!”, au mai spus organizatorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii pentru elevii suceveni la Concursul de Matematică „Memorialul David Hrimiuc”.
 Vizualizări articol: 583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premii pentru elevii suceveni la Concursul de Matematică „Memorialul David Hrimiuc”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei