Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 288 (8512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prevenire

Combaterea violenței împotriva femeii, într-un eveniment organizat joi la USV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prevenireaviolenței domestice în toate formele, precum  și modalități de acțiune pentru sprijinirea victimelor violenței vor fi prezentate publicului larg în cadrul unui eveniment organizat  joi, 7 decembrie, la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava. Manifestarea este organizată de Departamentul de Științe Umane și Social-Politice din cadrul Facultății de Istorie și Geografie și se înscrie în perioada celor 16 zile de activism împotriva violenței asupra femeilor, derulate în perioada 25 noiembrie – 10 decembrie. Intitulat ”Spargerea tăcerii în combaterea violenței împotriva femeilor și a fetelor. Vocea ta - Ce faci cu ea?”, evenimentul se va derula începând cu ora 14.00, în Aula din corpul E.

Evenimentul se va înscrie  în seria de manifestări derulate la nivel mondial pe această temă și va încerca să semnaleze publicului larg aspecte privind prevenirea violenței domestice, formele acesteia și modalități de acțiune pentru sprijinirea victimelor.

Invitat special la eveniment este dr. Nina Smart, specialist în sociologie, delegată a Organizației Soroptimist Internațional la Organizația Națiunilor Unite (ONU). Aceasta  organizează, în parteneriat cu Misiunea României la ONU, evenimente de mare amploare în cadrul Comisiei pentru Statutul Femeii.

Partener în cadrul evenimentului este organizația Soroptimist Internațional Suceava, care își va prezenta activitățile desfășurate și anumite proiecte sociale derulate pe tema violenței împotriva femeilor.

Fiind organizat în cadrul universității sucevene, evenimentul va contribui la dezvoltarea profesională a studenților de la programele de studii din domeniile Asistență Socială, licență și master, Resurse Umane, licență și Drept. La manifestare sunt așteptați să participe și studenți de la alte specializări, interesați de tematica dezbătută.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Combaterea violenței împotriva femeii, într-un eveniment organizat joi la USV.
 Vizualizări articol: 320 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Combaterea violenței împotriva femeii, într-un eveniment organizat joi la USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei