NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
 
vineri, 10 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 265 (8489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9772 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,606 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiții

Gheorghe Flutur se declară mulțumit de cum se lucrează la proiectele de modernizare a municipiului Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent, joi, în Vatra Dornei pentru a verifica stadiul lucrărilor la proiectele de investiții din acest municipiu, alături de viceprimarul Marius Rîpan. Gheorghe Flutur a precizat că, așa cum a promis, „ține aproape de Vatra Dornei”, fiind prezent periodic în acest municipiu pentru o evaluare a stadiului lucrărilor.

„M-aș referi mai întâi la străzile principale din Dorna. Este vorba de strada Mihai Eminescu, unde se toarnă al doilea strat de asfalt. Lucrările sunt gata, trotuare moderne, stâlpi de iluminat moderni, toate cablurile care atârnau în centrul orașului au dispărut, fiind îngropate în pământ. Un merit deosebit îl au proprietarii de case vechi, care în cea mai mare parte și-au renovat fațadele, iar, după ce se pun și ornamentele de Crăciun, centru Dornei va deveni un adevărat orășel elvețian, cu acea notă specifică unui oraș de munte. Vor face marcaje rutiere, vor avea piste de bicicletă în stațiunea montană de la Vatra Dornei”, a spus Flutur. El a adăugat că și pe o altă străduță emblematică pentru municipiul Vatra Dornei, care face legătura între primărie și cazinou, strada Luceafărului, a fost pus pavajul stradal, pistele de biciclete au fost finalizate, s-a montat iluminat stradal, fiind astfel pregătită de sărbătoare.

„S-a finalizat și betonarea albiei râului Bistrița în aval și în amonte de cazinou, existând posibilitatea creării unui luciu de apă superb în care să se oglindească cazinoul. De precizat că la Cazinoul Băilor se făceau ultimele retușuri. Lucrările sunt finalizate, inclusiv trotuarele din apropiere. În spatele cazinoului a fost curățat izvorul de apă minerală Sentinela, care arată superb, iar acum se lucrează la amenajarea grădinii cazinoului cu alei din piatră albă”, a declarat șeful administrației județene. După vizita de miercuri, pe șantierele din acest municipiu, Gheorghe Flutur a ținut să precizeze că are curajul să spună că „orașul Vatra Dornei este un pariu câștigat”. El a mai precizat că în scurt timp se va da drumul și la gazul metan în acest municipiu pe rețeaua celor 30 km de conducte care au fost îngropate în pământ în acest an. Nu în ultimul rând, președintele CJ Suceava a amintit că pe 28 noiembrie, Ziua Bucovinei va fi sărbătorită la Vatra Dornei. „Acest minunat oraș merită să fie vizitat de cât mai mulți turiști în această perioadă. Urmează Rădăuți și celelalte”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur se declară mulțumit de cum se lucrează la proiectele de modernizare a municipiului Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 587 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur se declară mulțumit de cum se lucrează la proiectele de modernizare a municipiului Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei