Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 245 (8469)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pentru o traducere legalizată de calitate apelează la Servicii-traduceri.ro

Traducerile legalizate și autorizate sunt acelea care primesc ștampila de traducere autorizată, înțelegându-se prin aceasta că textul a fost tradus cuvânt cu cuvânt. Din ce în ce mai mult se apelează la genul acesta de traduceri, mai ales în cazul cumpărării de autovehicule, unde documentele importante trebuie traduse în limba română și, bineînțeles, autorizate.

Alte tipuri de traduceri autorizate din domenii diverse mai sunt și contractele de societate, actele bancare, adeverințele, actele de firme sau cele de salariat și multe altele.

Un partener de încredere în acest domeniu este biroul de traduceri Inova.

 

La ce se referă traducerea legalizată

Fără semnătura și ștampila unei firme de traducere autorizate un act important nu poate fi considerat valabil sau tradus în mod legal și, cu atât mai puțin, autorizat. Prin aplicarea acelei ștampile la finalul de traducere legalizata se consideră că actul respectiv a fost tradus respectându-se conținutul și, mai ales, sensul cuvintelor.

Nu toate actele în orice format pot fi legalizate, pentru că acestea trebuie să prezinte semnătura de autenticitate, cu data de rigoare sau în copie legalizată. În caz de solicitare de legalizare a unui document se va găsi o soluție prin traducere si legalizare acte, în funcție și de tipul acestuia.

Acest gen de traduceri se fac doar la birouri de traducere autorizate de tipul birou traduceri Inova.

 

Apostile și supralegalizări necesare în anumite situații

Actele legalizate se pot folosi și în străinătate, dar pentru asta este nevoie de apostilat sau de supralegalizare. Aceste supralegalizări sunt necesare pentru căsătorii în străinătate, pentru angajarea sau studiile în altă țară sau pentru obținerea cetățeniei străine.

Mai sunt desigur și situațiile speciale cum ar fi ieșirea din țară cu mașina aparținând altei persoane. Pentru acest lucru se apostilează împuternicirea sau contractul de comodat.

Este bine de reținut că fiecare țară în parte își apostilează propriile acte. Actele emise de o autoritate românească primesc apostila în România, iar acestea pot fi folosite în alt stat. Pentru acte emise de alte state care vor fi folosite în România se apostilează în țara lor de origine.

Serviciul de traduceri Inova stă la dispoziția tuturor cu acest gen de servicii. Tarifele pentru apostilare sau pentru alte servicii sunt listate pe pagina oficială.

 

Traduceri specializate din diverse domenii

Echipa de la Inova oferă clienților săi, dar și celor interesați, mai multe tipuri de traduceri din mai multe domenii. Printre acestea se numără și traducerile juridice, traduceri tehnice, traduceri medicale și farmaceutice și traduceri din domeniul IT. De asemenea, tot aici se fac și traduceri literare, de romane, eseuri sau diverse articole.

Fiecare domeniu mai sus-menționat necesită cunoștințe speciale, de aceea echipa Inova este compusă din traducători și interpreți care are, fiecare în parte, specializare pe domeniul respectiv. Provocări mai mari sunt în domeniul medical și cel tehnic, deoarece acestea au nevoie de atenție specială, din cauza termenilor de specialitate.

Cu ajutorul formularului de contact și a cotației de preț prezente pe pagină, oricine poate beneficia de serviciile excelente ale celor de la Biroul de traduceri Inova. 

Contact: office@servicii-traduceri.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pentru o traducere legalizată de calitate apelează la Servicii-traduceri.ro.
 Vizualizări articol: 563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Pentru o traducere legalizată de calitate apelează la Servicii-traduceri.ro1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei