Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 245 (8469)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

ENDAVA INAUGUREAZĂ UN NOU BIROU PENTRU PROFESIONIȘTII IT DIN SUCEAVA

Endava, compania britanică de dezvoltare software, prezentă în 11 orașe din România, a inaugurat noul său birou din Suceava, situat în imediată apropiere a Universității „Ștefan cel Mare”.

Cu o suprafață de aproape 500 de metri pătrați și posibilitatea de a acomoda până la 60 persoane, spațiul dedicat angajaților este gândit pentru a facilita colaborarea dintre echipe și este adaptat modelului de lucru hibrid implementat de companie la nivel global.

Suceava reprezintă un punct important pe harta centrelor de livrare Endava. Ne-am dorit încă de la început să le oferim colegilor de aici ocazia de a-și construi și consolida o carieră în IT, de a lucra pentru proiecte internaționale, cu tehnologii de ultimă generație din orașul pe care îl numesc acasă.

Aceștia beneficiază de aceleași oportunități pe care le au și colegii din Iași, inclusiv flexibilitatea privind locul din care aceștia doresc să își desfășoare activitate – fie de acasă, fie de la birou. Pe acesta din urmă l-am gândit ca un spațiu de lucru atractiv, care să inspire și să le ofere ocazia de a interacționa mai rapid și a lucra mai eficient”, a declarat Iulian Antonovici, Delivery Unit Manager Iași, Suceava & Galați.

 

Angajații Endava, implicați în procesul de amenajare a biroului

Pe lângă zona de open-space, noul birou din Suceava oferă și trei săli de ședință, a căror tematică a fost aleasă chiar de angajați.

Astfel, cu ajutorul designerilor, au prins contur sălile Fortress (cetate), Forest (pădure) și Planetarium, repere care să reflecte specificul local al zonei. Denumirea celei din urmă a fost aleasă atât ca o referința la Observatorul Astronomic și Planetariul din Suceava, cât și pentru a sublinia legătura cu biroul din Iași, în care sălile de conferință aflate pe un întreg etaj poartă nume de planete.

Indiferent de zonă, spațiile Endava includ facilități care să contribuie la crearea unui mediu de lucru productiv și plăcut, dar și la deconectarea și recreerea colegilor. Suceava nu este o excepție, fiind amenajată o sală de relaxare unde colegii pot juca ping-pong sau jocuri video.

De asemenea, există și o bucătărie complet utilată, în care aceștia pot lua prânzul.

 

Endava continuă să investească în comunitatea locală

Pe lângă inaugurarea noului spațiu, Endava continuă să se implice în proiecte și inițiative menite să sprijine comunitatea locală. Astfel, pe data de 9 septembrie, compania britanică a fost unul dintre partenerii Maratonului Dragomirnei, oferind și numele cursei populare de anul acesta. Evenimentul încurajează un stil de viață sănătos, dar are și o componentă socială, facilitând strângerea de fonduri pentru cumpărarea unei ambulanțe care să deservească locuitorii din județul Suceava.

În plus, la fel ca în anii anteriori, Endava își propune să sprijine performanța academică. În cadrul ceremoniei de deschidere a anului universitar, aceștia au oferit 5 burse studenților cu rezultate deosebite din cadrul facultăților de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor (FIESC) și Economie, Administrație și Afaceri (FEAA).

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ENDAVA INAUGUREAZĂ UN NOU BIROU PENTRU PROFESIONIȘTII IT DIN SUCEAVA.
 Vizualizări articol: 3069 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
ENDAVA INAUGUREAZĂ UN NOU BIROU PENTRU PROFESIONIȘTII IT DIN SUCEAVA3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei