Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 237 (8461)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

The Crowns Jewels

Spectacol strălucitor, la Curtea Regală, cu prilejul Balului Bobocilor Colegiului „Petru Rareş”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spectacol strălucitor (întocmai ca Bijuteriile Coroanei), joi seară, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava, cu prilejul Balului Bobocilor de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, 2023.

Pentru câteva ore, sute de spectatori au păşit într-o călătorie imaginară, dominată de eleganță și strălucire, la Curtea Regală, la cea mai grandioasă sărbătoare pe care Londra a văzut-o vreodată.

A fost o poveste a prințeselor delicate, purtând rochii preţioase, fine, a cavalerilor chipeși, la patru ace, a decorurilor opulente, a extravaganței și grandorii, întreaga acțiune desfășurându-se desigur sub privirile vigilentei ale Reginei.

20 de debutanți s-au aflat în fața acesteia și a întregii Curți, cu speranța de a obține titlurile nobile de Miss și Mister Diamant cele mai prețioase dintre pietrele din coroana reginei, The Crown's Jewels fiind tema balului.

Însă alegerea celor mai pricepuți boboci nu e întotdeauna o misiune ușoară, astfel că din scenariul poveștii nu au lipsit intrigile, trădările, vicleniile și dezamăgirile.

 

Mister și Miss Diamant al Coroanei - Mihail Mititelu și Iana Socoliuc

Una peste alta, a fost un spectacol ce a vibrat de eleganţă şi strălucire, povestea de la Curtea Regală fiind împletită cu un demers artistic bogat al elevilor liceului.

Pe scena de spectacol au urcat liceenii, dar și colegii lor mai mici, de la gimnaziu, fiecare defilând cu momente care au reflectat munca și talentul lor – dans (de la break dance la tango), momente muzicale (voce, pian, chitară, vioară), scenete de teatru.

De asemenea, fiecare dintre cei 20 de debutanți de la Curtea Reginei s-a pus în valoare prin momente artistice alese întocmai pentru a intra în grațiile acesteia.

Finalul spectacolului a adus și deznodământul mult așteptat de public, astfel: Favoritul și Favorita Curții Regale (Popularitate) au fost desemnați Raul Mihnovici și Anastasia Buta; Mister și Miss Rubin al Coroanei (Locul IV) - Dincu Constantin și Diana Galan; Mister și Miss Smarald al Coroanei (Locul III) - Sebastian Bunduc și Miruna Gafencu; Mister și Miss Safir al Coroanei (Locul II) - Robert Dăscăliuc și Ema Bruja.

Cele mai râvnite titluri, Mister și Miss Diamant al Coroanei (Mister și Miss Boboc) au revenit liceenilor Mihail Mititelu și Iana Socoliuc.

 

 

 

Andia – invitatul special al serii

Invitata specială a serii a fost Andia, artistă pop în trending în lumea muzicii din România. „Pentru că”, „Inseparabili”, „La nevedere”, „Sfârșitul lumii”, „Scrie-mi orice”, hiturile cu care și-a câștigat popularitatea, i-a câștigat și pe elevii spectatori la Balul Bobocilor din acest an.

În sfârșit … a fost încă un eveniment prin care elevii colegiului ridică sus ștacheta, un spectacol complex și minuțios lucrat, un spectacol al jocurilor de lumini, al detaliilor bine studiate, un spectacol care angrenează numeroși organizatori, pasiune și efort.

Balul de la „Petru” a deschis seria spectacolelor de acest gen din această toamnă.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol strălucitor, la Curtea Regală, cu prilejul Balului Bobocilor Colegiului „Petru Rareş”.
 Vizualizări articol: 2093 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spectacol strălucitor, la Curtea Regală, cu prilejul Balului Bobocilor Colegiului „Petru Rareş”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei