Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 237 (8461)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Căldură suficientă și ambient plăcut, cu termoșeminee pe peleți - disponibile la Bricolaj Market

Începe perioada din an când suntem tot mai preocupați de sistemul de încălzire. Ne dorim randament din punct de vedere al căldurii rezultate, dar și costuri modice. Poate că ar fi bine să vă îndreptați atenția spre termoșeminee pe peleți. Astfel de produse fac parte din oferta magazinului online Bricolaj Market. Le puteți comanda și online, cu minim de efort, cu livrare rapidă.

 

De ce să alegeți un termoșemineu pe peleți

Când vine vorba determoseminee pe peleti acestea nu sunt pentru prima dată făcute cunoscute publicului larg. Se remarcă prin design, care este la fel de apreciat ca și funcționalitatea acestor sisteme. Practic, cu o cantitate destul de mică de peleți puteți obține un randament foarte bun. În plus, la variantele moderne de termoșeminee nu va trebui să încărcați prea des cu peleți, astfel încât să obțineți căldura necesară zilnic, fără prea multă intervenție din partea voastră asupra setării sistemului.

Iată, concret, ce ar putea să vă motiveze să faceți o astfel de alegere:

 

# Încălzire fără compromis

În funcție de tipul de termoșemineu ales puteți obține atât căldură în spații, cât și apă caldă necesară. Astfel de sisteme funcționează exclusiv prin arderea materialului lemnos, unul din cele mai ecologice tipuri de combustibil existent la ora actuală. Dacă ne raportăm la acest lucru, ar fi bine de menționat că peleții sunt ușor de achiziționat, au un preț modic, arderea lor nu poluează la fel de mult pe cât o fac alte tipuri de sisteme de încălzire. Deși a existat, la un moment dat, un preț mai ridicat al peleților, aceștia rămân în continuare accesibili la preț.

 

# Montaj rapid

Aparte de faptul că au randament foarte bun, termoșemineele sunt și ușor de instalat. În acest sens, echipa tehnică are maxim 3 ore de muncă. Mai apoi vă puteți bucura de tot ce presupune un astfel de sistem, respectiv de aspect plăcut, de ambient pe măsură și de căldură cât e necesar. Evident, nici costurile de montaj nu sunt foarte mari.

 

# Să vorbim și despre ușurința de folosire

Nu în cele din urmă, să vorbim despre ușurința de folosire. Termoșemineele pe peleți sunt ușor de folosit, nu sunt necesare cunoștințe avansate în acest sens.

 

Oferta de la Bricolaj Market

De la Bricolaj Market aveți oferte variate de termoșeminee pe peleți. Sunt și pachete complete, cu termostat și kit de evacuare inclus. Sunt produse de la branduri de renume, Ferroli, Fornello, printre alții. Puteți comanda destul de ușor și rapid, online. Alegeți produsul dorit și îl puteți achita online, cu cardul, cu plata în rate. Detalii în pagina oficială.

 

Pentru unii, termoșemineul pe peleți poate fi o completare la sistemul de încălzire principal sau poate fi singurul sistem de încălzire. Ales în funcție de suprafața ce trebuie încălzită, cu accesorii practice în completare - cum ar fi termostatul wireless - termoșemineele pe peleți pot fi rentabile. Iar de comandat, nu uitați, la găsiți în ofertă, în stoc imediat disponibil la Bricolaj Market.

 

Contact:

0740154518

www.bricolajmarket.ro

office@bricolajmarket.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Căldură suficientă și ambient plăcut, cu termoșeminee pe peleți - disponibile la Bricolaj Market.
 Vizualizări articol: 714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Căldură suficientă și ambient plăcut, cu termoșeminee pe peleți - disponibile la Bricolaj Market0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei