Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 237 (8461)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Liturghia copiilor în Protopopiatul Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților și cu sprijinul părintelui protoiereu Adrian Dulgheriu, în Protopopiatul Fălticeni s-au desfășurat joi, 5 octombrie, o serie de activități specifice Zilei Educației.

“Prin activitățile desfășurate în această zi a educației se continuă o serie frumoasă de proiecte implementate și adresate tinerilor din Protopopiatul Fălticeni, proiecte  care beneficiază de toată atenția și sprijinul preacucernicilor părinți din parohii. Prin astfel de preocupări se poate reconfirma nevoia de conlucrare și coeziune între biserică și școală, două instituții care lucreză spre folosul și creșterea frumoasă a tinerilor. Partea centrală a zilei a fost reprezentată de întâlnirea tinerilor și dascălilor lor cu Învățătorul Suprem, Mântuitorul Hristos descoperit plenar în Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie”, a spus diaconul Constantin Andrieș.

Tinerii au participat la Sfânta Liturghie în 38 de parohii  din Protopopiatul Fălticeni. După momentul liturgic, fiecare copil a primit un mic dar, o mică amintire de la acest eveniment, dulciurile fiind pregătite de preoții parohi și gustări pentru copiii care au participat la Sfânta Liturghie.

“Mulțumim Bunului Dumnezeu, Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților pentru inițiativă și binecuvântare, Părintelui Protoiereu Adrian Dulgheriu pentru sprijin și implicare, Inspectoratului Școlar Județean Suceava reprezentat de doamna profesor Daniela Ceredeev și tuturor celor ce au luat parte în desfășurarea acestui proiect”, a precizat diaconul Constantin Andrieș.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liturghia copiilor în Protopopiatul Fălticeni.
 Vizualizări articol: 485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Liturghia copiilor în Protopopiatul Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei