Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 161 (8385)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Sfârșit tragic

Un tânăr de 18 ani s-a înecat în râul Siret în timp ce încerca să salveze o capră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 18 ani a murit înecat în apele râului Siret. Tragedia s-a petrecut marți, la orele amiezii, la Zvoriștea, în timp ce băiatul încerca să salveze o capră care căzuse în apă și înota spre malul opus față de unde se afla el. Totul s-ar fi întâmplat chiar sub ochii familiei tânărului, care locuiește la o stână din apropiere. Reprezentanții ISU Suceava au trimis la fața locului două bărci pneumatice, cu accesorii specifice, de la Detașamentul de Pompieri Suceava și de la Garda de Intervenție Siret. La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD, care să poată oferi servicii medicale în cazul în care ar fi fost nevoie.

Tânărul a fost găsit după aproximativ două ore de căutări, iar echipajul medical aflat la locul tragediei a început manevrele de resuscitare. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Este a doua persoană care se îneacă în apele râului Siret în decurs de numai o săptămână.

Precedentul caz s-a petrecut în zona denumită ”Podul Nemților”, iar atunci un bărbat din Siminicea a murit luat de apele aceluiași râu Siret. În contextul în care temperaturile vor crește în perioada următoare, autoritățile recomandă celor care doresc să se răcorească să respecte o serie de reguli. Trebuie evitate zonele care nu sunt destinate pentru îmbăiere, chiar dacă persoanele care intră în apă știu să înoate. Sunt și zone unde s-au executat lucrări de excavare, iar acolo curenții sunt extrem de puternici și periculoși.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de 18 ani s-a înecat în râul Siret în timp ce încerca să salveze o capră.
 Vizualizări articol: 767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr de 18 ani s-a înecat în râul Siret în timp ce încerca să salveze o capră0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei