Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 161 (8385)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Șeful heliportului SMURD al Spitalului de Urgență Suceava este inginerul Mircea Alexandru Bejinaru

Miercuri, 12 Iulie 2023 (15:18:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inginerul Mircea Alexandru Bejinaru a preluat, de luni, funcția de șef al heliportului pentru elicopterele SMURD al Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, pe care a câștigat-o prin concurs. 

Mircea Alexandru Bejinaru are 28 de ani, este inginer în transport maritim și fluvial, absolvent a Universității Maritime din Constanța. Conform CV-ului, în perioada 2016-2020 a lucrat ca ofițer de punte maritim pentru compania daneză de transport internațional maritim Maersk Line, iar din 2021 a venit în Suceava și a fost consilier pentru investiții la Primăria Suceava. Din 2022 urmează studii de master în inginerie energetică la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava. Inginerul Bejinaru are certificări pentru competențe la nivel avansat de limba engleză (C1); de prim ajutor medical; utilizarea mijloacelor de supraviețuire altele decât bărcile de salvare; comunicare serviciu mobil maritim și serviciu mobil maritim prin satelit; prevenirea și lupta contra incendiilor; managementul resurselor umane și aplicarea principiilor de conducere și munca în echipă.

Menționăm că după trei runde de concurs, toate cele 5 posturi vacante de la heliport au fost ocupate. Rezultatele finale afișate miercuri după-amiază arată că au fost admiși candidații pentru posturile de manager de siguranță, de responsabil cu securitatea aeronautică și de manager de calitate. După ce toți își vor prelua posturile, vor trebui să urmeze un curs de specializare, iar cel mai târziu în această toamnă heliportul ar putea deveni operațional.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șeful heliportului SMURD al Spitalului de Urgență Suceava este inginerul Mircea Alexandru Bejinaru.
 Vizualizări articol: 5476 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Șeful heliportului SMURD al Spitalului de Urgență Suceava este inginerul Mircea Alexandru Bejinaru5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei