Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 131 (8355)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alianța Franceză din Suceava

După-amiezile francofone o au ca invitată în această lună pe cântăreața AnneliSe Roche

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alianța Franceză din Suceava continuă miercuri, 7 iunie 2023, la ora 18:00, seria manifestărilor organizate în cadrul După-amiezilor francofone cu o nouă întâlnire online destinată promovării cântecului francez și francofon, „Le chanteur du mois/Cântărețul lunii”. Întâlnirea francofonă din această săptămână își propune să aducă mai aproape de publicul francofon sucevean o cântăreață talentată și originală, care a reușit să cucerească publicul prin abordarea sa unică a muzicii: AnneliSe Roche. „Este o tânără cântăreață care împletește povești pe firul dintre cuvinte și muzică, între basm și cântec. Ea pictează portrete sensibile, întâlniri și amintiri din copilărie, lucruri din viață, detalii care rezonează în fiecare dintre noi”, spun organizatorii. 

AnneliSe Roche şi-a construit cariera muzicală prin melodii și albume care abordează teme variate, de la iubire și dorință până la căutarea de sine și amintirile trecute. Printre piesele sale cele mai cunoscute se numără „Les Plages De Sel”, „Faites-moi pleurer”, „Présence, Pianissimo”, „Si j'étais je serais”, „Maryline”. Aceste piese reflectă sensibilitatea și abilitatea ei de a transforma experiențele personale în muzică emoționantă.

Artista a lansat mai multe albume, printre care se numără „6 Rue du ch​ê​ne” şi ”Portraits”. Fiecare album aduce în prim-plan lirismul și talentul său de a transmite emoții prin muzică. Cu fiecare album și melodie lansată, AnneliSe a reușit să câștige un public devotat, iar prezența sa pe scenele muzicale a devenit tot mai remarcată și apreciată. Mesajele transmise prin muzica ei sunt atemporale și universale, atingând corzi sensibile în inimile ascultătorilor.

Cu toate că este o artistă tânără, spun reprezentanții Alianței Franceze din Suceava, AnneliSe Roche a reușit să se impună în industria muzicală prin originalitatea și autenticitatea sa. Talentul său nu se limitează doar la interpretare, ci și la compoziție, contribuind la crearea propriilor sale melodii și versuri. Melodiile și albumele AnneliSei Roche continuă să răsune în sufletele ascultătorilor, transmițând emoții și inspirație. Ele reprezintă o călătorie în lumea sa interioară, oferind o perspectivă unică asupra vieții și a experiențelor umane.

Activitatea de miercuri, 7 iunie 2023, la ora 18:00, concepută sub forma unui interviu cu un interpret care s-a remarcat deja în peisajul muzical actual, este animată de Frederic Castel, profesor la Universitatea din Reims (Franța) și prezentatorul uneia din cele mai ascultate emisiuni muzicale franceze online, „On allume les étoiles/Aprindem stelele”.

Linkul de participare la această întâlnire online este https://meet.google.com/wdp-fspf-htz şi va fi disponibil atât pe adresa de Facebook a Alianței Franceze din Suceava: https://www.facebook.com/Alliance-Francaise-de-Suceava-100509888805151,  cât și pe site-ul Alianței Franceze din Suceava: https://afsuceava.ro. Activitățile se adresează tuturor categoriilor de public și sunt gratuite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului După-amiezile francofone o au ca invitată în această lună pe cântăreața AnneliSe Roche.
 Vizualizări articol: 518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
După-amiezile francofone o au ca invitată în această lună pe cântăreața AnneliSe Roche0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei