Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 120 (8344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În sprijinul viitorilor candidați

Simularea examenului de admitere și întâlnire cu profesorii facultății de medicină, pentru elevii care vor să acceadă acest profil din USV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația Studenților Mediciniști și Biologi (ASMB) Suceava vine în sprijinul viitorilor studenți ai Facultății de Medicină și Științe Biologice (FMSB) din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” (USV) din Suceava, prin organizarea unei simulări a examenului de admitere și o întâlnire cu cadrele didactice ale facultății.

Astfel, cei interesați de programele de studiu ale Facultății de Medicină și Științe Biologice din Suceava sunt așteptați sâmbătă, 27 mai, începând cu ora 9:00, la o simulare a examenului de admitere la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, organizată de Asociația Studenților Mediciniști și Biologi Suceava (ASMBS) în colaborare cu Facultatea de Medicină și Științe Biologice (FMSB). Simularea va avea loc în amfiteatrele Dragomir Hurmuzescu, Remus Răduleț și Nicolae Boţan din Corpul D al USV, cu intrare prin spatele Planetariului.

„Dacă te pregătești pentru examenul de admitere la FMSB, atunci nu trebuie să ratezi simularea acestuia, care o să te ajute să te simți încrezător înainte de examen!”, se arată în comunicatul organizatorilor.Potrivit Asociației Studenților Mediciniști și Biologi Suceava, pentru fiecare participant se percepe o taxă de participare de 5 lei.Este ocazia perfectă nu doar pentru a-ți testa, dar și îmbunătăți cunoștințele, iar înscrierea este simplă, trebuind doar să accesezi linkul https://forms.gle/8putTCaWvvMrKKoS7”.

 

”Biblioteca vie”, o întâlnire a viitorilor candidați cu profesorii Facultății de Medicină și Științe Biologice

Tot Asociația Studenților Mediciniști și Biologi din cadrul Facultății de Medicină și Științe Biologice Suceava organizează duminică, 28 mai, începând cu ora 13:00, un eveniment în premieră pentru comunitatea academică suceveană.  Evenimentul denumit „Biblioteca vie”, care se va desfășura în Grădina Englezească din campusul USV, cu intrare liberă, își propune să vină tot în sprijinul elevilor care doresc să urmeze unul dintre programele de studiu din cadrul Facultății de Medicină și Științe Biologice.

Pentru o informare corectă în sfera profesională a specializărilor, elevii participanți, în calitate de „cititori”, vor avea ocazia să stea față în față cu cadrele didactice ale Facultății de Medicină și Științe Biologice, în calitate de „cărți”.Temele diverse abordate în cadrul întâlnirii vor fi despre: Traseul pentru dezvoltare personală și o carieră de succes,  De la celulă la ecosistem, De la molecule la ecologie, Pasiunea în medicină, A mânca sau a nu mânca, Cum am devenit fizioterapeut, Povești despre tehnica dentară, Suflet, minte și pantofi comozi – asistentul medical. În cadrul întâlnirii elevii vor avea ocazia să asculte experiențe despre parcursul academic al specialiștilor, despre întâmplări și situații din practica și cariera acestora și vor putea să interacționeze și să adreseze întrebări.

Evenimentul se va încheia cu o petrecere organizată de Asociația Studenților Mediciniști și Biologi din Suceava, în aceeași locație, începând cu ora 19:00, unde elevii, alături de studenții și cadrele didactice ale Facultății de Medicină și Științe Biologice, se vor putea distra pe ritmuri muzicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Simularea examenului de admitere și întâlnire cu profesorii facultății de medicină, pentru elevii care vor să acceadă acest profil din USV.
 Vizualizări articol: 502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Simularea examenului de admitere și întâlnire cu profesorii facultății de medicină, pentru elevii care vor să acceadă acest profil din USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei