Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 120 (8344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dorin Goian îndeamnă la calm înaintea returului cu CSM Râmnicu Sărat

Joi, 25 Mai 2023 (19:29:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce a câștigat la pas Seria I a Ligii a III-a, Foresta a dat peste CSM Râmnicu Sărat în semifinalele barajului pentru promovare în Liga a II-a. 1-1 a fost rezultatul meciului tur, disputat miercuri după-amiază, rezultat în urma căruia formația suceveană pornește cu prima șansă în manșa secundă, de pe Areni.

„Am avut parte de un meci dificil la Râmnicu Sărat, disputat pe o căldură înăbușitoare, motiv pentru care jucătorii mei s-au sufocat în unele momente. Am făcut o primă repriză bună, în care am controlat jocul și pe care am încheiat-o în avantaj. În repriza secundă, din păcate lucrurile nu au mers la fel de bine, chiar dacă gazdele nu ne-au surprins cu nimic. M-a nemulțumit foarte tare prestația centralului Burloiu, care a arbitrat într-o singură direcție. Orice contact era judecat numai în favoarea adversarilor, iar acea lovitură de pedeapsă cu care am fost penalizați a fost inexistentă. E adevărat că nici noi n-am făcut un meci grozav. Am greșit preluări și pase simple și din cauză că iarba era tunsă foarte scurt, iar terenul fiind denivelat, mingea sărea rău”, a declarat antrenorul Dorin Goian.

Chiar dacă echipa sa beneficiază de avantajul terenului propriu, tehnicianul Forestei crede că returul de pe Areni va fi mult mai dificil.

„Mă aștept ca buzoienii să se retragă în jumătatea proprie și să practice un joc de așteptare. Vor sta închiși încercând să reducă spațiile, iar noi va trebui să-i desfacem, să punem presiune. Trebuie să fim foarte atenți la contraatacurile lor, fiindcă au fotbaliști pe faza ofensivă care se pretează la un asemenea stil de joc. Aștept mai mult de la Filip, Ilie sau Chika, care vin după accidentări, dar și de la Martin, Nițu sau Grosu, care au evoluat sub nivelul lor în meciul tur. Din păcate l-am pierdut pe Makongo, căruia i-a recidivat la Râmnicu Sărat ruptura la mușchii inghinali. Era un jucător foarte important pentru noi”, a precizat Dorin Goian.

Returul semifinalei Foresta - CSM Râmnicu Sărat va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 17.30, pe stadionul Areni.

În cazul în care va trece de CSM Râmnicu Sărat, gruparea suceveană va întâlni în finala barajului de promovare învingătoarea dintre Ceahlăul Piatra Neamț și Metalul Buzău, tot în dublă manșă, pe 3 iunie, pe Areni, și pe 7 iunie, în deplasare.

În meciul tur Ceahlăul și Metalul au încheiat nedecis, 1-1.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dorin Goian îndeamnă la calm înaintea returului cu CSM Râmnicu Sărat.
 Vizualizări articol: 1405 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dorin Goian îndeamnă la calm înaintea returului cu CSM Râmnicu Sărat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei