Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 120 (8344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Sincere condoleanțe

Instrumentistul Dorel Hîncu, din Udești, a murit la vârsta de 63 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Instrumentistul Dorel Hîncu, din Udești, a murit la vârsta de 63 de ani, după o lungă suferință. Familia și toți cei care l-au cunoscut și prețuit varsă lacrimi, pentru că Dorel, cel care îi bucura pe toți cu interpretările la trompetă și saxofon, a plecat mult prea repede din această lume. Era un om sociabil, jovial, săritor, bun coleg de breaslă și așa va rămâne în memora colectivă.

Peste 35 de ani, Dorel Hîncu a lucrat ca oficiant la Poșta Română, la Oficiul Poștal 1 Suceava. A absolvit Liceul de Artă „Octav Băncilă” din Iași și a lucrat ca profesor de muzică, imediat după liceu, la Școala Gimnazială din Udești.

În paralel cu munca de la ghișeu, de la Poșta Română, i-a plăcut să cânte, astfel că a colaborat cu aproape toate fanfarele din județ. A iubit muzica și le-a insuflat acest lucru și celor doi băieți, care au terminat Conservatorul și masterul în muzică, alegând ca instrument de studiu tot saxofonul. În aceste momente greu de depășit, îl vor conduce pe ultimul drum soția, cei doi fii, nepoțica și toți cei care l-au cunoscut, iubit și prețuit.

Înmormântarea va avea loc vineri, 26 mai 2023, la ora 13:00, la Biserica din satul Udești. Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu o pot face în aceste zile, acasă la Udești. Colegii din Fanfara „Santa Fe” Sf. Ilie  au postat pe o rețea de socializare următorul mesaj: „A plecat de lângă noi un prieten bun și un muzicant desăvârșit, cel care a fost Dorel Hîncu. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Suntem alături de familia îndoliată! Sincere condoleanțe!

Cei care au cântat alături de Dorel Hîncu și care doresc să îi aducă un ultim omagiu, prin cântare, sunt așteptați joi, 25 mai, și vineri, 26mai, acasă, în Udești”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Instrumentistul Dorel Hîncu, din Udești, a murit la vârsta de 63 de ani.
 Vizualizări articol: 868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Instrumentistul Dorel Hîncu, din Udești, a murit la vârsta de 63 de ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei