Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 114 (8338)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Estival

Ștrandul din Suceava se deschide la sfârșitul acestei luni. Cei care merg cu mașina vor parca lângă turnul de parașutism

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ștrandul din municipiul Suceava, reabilitat și modernizat, se va redeschide oficial în data de 31 mai a.c., a anunțat, miercuri, în conferință de presă, primarul Ion Lungu. Acesta a mai spus că în zilele de 1 și 2 iunie accesul va fi gratuit. Până atunci va fi asfaltată și strada Ștrandului și va fi amenajată o alee între ștrand și zona turnului de parașutism, unde municipalitatea vrea să amenajeze o parcare. Întrebat unde vor parca cei care vor veni cu autoturismul la ștrand, primarul a răspuns că deja au fost inițiate demersurile către Ministerul Agriculturii pentru transferul unei suprafețe de teren din zona turnului de parașutism, în vederea amenajării unei parcări.

O altă măsură care va fi luată pentru facilitarea accesului la ștrand va fi creșterea numărului de autobuze de pe traseul nr. 5, pentru ca oamenii să ajungă aici ușor și cu mijloacele de transport în comun. Acest lucru vine mai ales în întâmpinarea elevilor, care dispun de abonament gratuit pe mijloacele de transport ale TPL și pe perioada vacanțelor.  

După 2 iunie a.c., prețurile pentru bilete vor fi de 20 de lei/ zi pentru adulți, 10 lei/ zi pentru pensionari și 5 lei/ zi pentru copiii până la 14 ani.

Ștrandul din Suceava cuprinde trei bazine încălzite, din care unul de 1.290 de metri pătrați, cu două tobogane mari pentru adulți; un bazin de 420 de metri pătrați pentru copii, dotat cu trei tobogane și un bazin cu apă sărată, în suprafață de 240 de metri pătrați. Temperatura minimă a apei va fi de 24 de grade Celsius. Încălzirea se realizează cu 84 de panouri solare, în completare cu centrala pe gaz metan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ștrandul din Suceava se deschide la sfârșitul acestei luni. Cei care merg cu mașina vor parca lângă turnul de parașutism.
 Vizualizări articol: 928 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ștrandul din Suceava se deschide la sfârșitul acestei luni. Cei care merg cu mașina vor parca lângă turnul de parașutism0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei