Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 114 (8338)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Performanță

Sportivi de la „Bucovina Dance Studio”, pe podium la două competiții desfășurate la Brașov

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulți sportivi de la „Bucovina Dance Studio” Suceava au urcat pe podium la două competiții desfășurate recent la Brașov. Este vorba de Campionatul Național de 10 Dansuri și Cupa Brașov, competiții desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute, la care s-au înscris aproape 1.000 de sportivi din toată țara. Sportivii de la „Bucovina Dance Studio” Suceava au avut o prestație excelentă la al doilea cel mai important concurs din această primă jumătate a anului, Campionatul Național de 10 Dansuri, desfășurat la poalele Tâmpei.

Zece perechi de sportivi și alte patru sportive la categoria „solo” au participat în competiție, reprezentând Clubul de Dans Sportiv „Bucovina Dance Studio” Suceava.

„Prestația dansatorilor a fost una incredibilă, clubul de dans sucevean reușind să obțină rezultate fantastice, făcându-ne mândri mai ales pentru bucuria și plăcerea cu care au evoluat pe ringul de dans”, ne-a spus antrenorul Vlad Palamariu.

La competițiile desfășurate la Brașov s-au remarcat mai mulți sportivi, îndrumați de antrenorii Roxana Danciu, Vlad Palamariu și Darius Mazilu: Homiuc Iustin și Anton Maya, Vicecampioni Naționali la 10 Dansuri, 12-13 ani, Locul 4 la Open Latino, 12-15 ani; Stratulat Andrei și Mihai Alexia, Locul 6 în finala Campionatului de 10 Dansuri; Domunco Mateo și Stoler Larisa, Semifinaliști la Campionatul de 10 Dansuri, Locul 4 la Open Basic Standard, 12-15 ani, Locul 7 la Open Basic Latino, 12-15 ani; Murariu Gavriil și Grigorean Denisa, Locul 2 la Open Basic Latino 16-34 ani; Cocinschi Luca și Antonia Mazăre, Locul 4 la Campionatul de 10 Dansuri, 10-11 ani, Locul II la  Open Basic Latino, 10-11 ani; Grigorean Ștefan și Ioniță Delia, Locul 7 la Clasă Hobby, 6-11 ani; Tanasan Matei și Andreea Popovici, Locul 19 la Clasă Hobby, 12-15 ani; Clim Albert și Anușca Maya, Locul 9 la Clasă E, 12-13 ani; Gîtman Alexandru și Manolache Ioana, Locul 19 la Clasă E, 12-13 ani; Chiper Andrei și Palamariuc Ana-Maria, Locul I la Precompetițional, 12-15 ani, două dansuri; Locul II la Precompetițional, 12-15 ani, trei dansuri; Manolache Elena, Locul II la Solo Bronz, 8-9 ani; Tănăsan Diana, Locul I la Solo Debutante, 10-11 ani;  Clim Anisia,  Locul 6 la Solo Debuntate, 8-9 ani; Botușan Bianca, Locul 16 la Solo Debutante, 12-15 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sportivi de la „Bucovina Dance Studio”, pe podium la două competiții desfășurate la Brașov.
 Vizualizări articol: 465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sportivi de la „Bucovina Dance Studio”, pe podium la două competiții desfășurate la Brașov0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei