Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 109 (8333)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

”Săptămâna internațională”, organizată la Facultatea de Economie, Administrație și Afaceri din USV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Facultatea de Economie, Administrație și Afaceri din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava a organizat în cursul săptămânii trecute prima ediție a manifestării „Săptămâna internațională”. Astfel, în cadrul evenimentului  au fost invitați la Suceava partenerii săi internaționali, atât din UE, cât și din țările partenere non-UE. Scopul manifestării a fost acela de a crea un spațiu de lucru comun, întărind legăturile dintre parteneri și punând bazele unor noi colaborări în domeniul didacticii și cercetării științifice.

Astfel, cadrele didactice participante au provenit de la universități din Brazilia, Bulgaria, Franța, Georgia, Kazahstan și Republica Moldova și au desfășurat în cadrul întâlnirii activități de predare și de formare. Alături de gazde, invitații au participat la două ateliere pe teme de interes comun, unul pregătit și moderat de lect. univ. dr. Ruxandra Bejinaru și având tema ”Managementul strategic într-o lume dinamică”, iar cel de-al doilea, moderat de responsabilul Erasmus al facultății, conf. univ. dr. Angela Albu, având tema ”Folosirea instrumentelor digitale în educație: unde ne aflăm și în ce direcție ne îndreptăm?”.

În cadrul evenimentului cadrele didactice de pe trei continente au realizat că indiferent de țara în care își desfășoară activitatea, au principii și obiective comune, care privesc educarea și formarea studenților.

„Chiar dacă la această primă ediție au fost prezenți la Suceava reprezentanți ai partenerilor facultății din doar șase țări, consider că evenimentul a fost unul de succes, deoarece este pentru prima dată când o facultate din USV organizează o Săptămână internațională, dar mai ales pentru că a arătat oaspeților noștri nivelul ridicat al serviciilor de educație pe care le oferim studenților, similar cu cel din universități europene de prestigiu. Profesorii prezenți au apreciat facilitățile de care dispunem și eforturile de internaționalizare ale Facultății de Economie, Administrație și Afaceri”, a spus conf. univ. dr. Angela Albu, care s-a ocupat de organizarea și buna desfășurare a Săptămânii internaționale. Finalul activităților din cadrul ”Săptămânii internaționale” a presupus o vizită la obiective turistice din județul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Săptămâna internațională”, organizată la Facultatea de Economie, Administrație și Afaceri din USV.
 Vizualizări articol: 450 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
”Săptămâna internațională”, organizată la Facultatea de Economie, Administrație și Afaceri din USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei