Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 109 (8333)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vehicule de epocă

Retro Parada Primăverii 2023, duminică, la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Duminică, 14 mai, pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, Retromobil Club Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava, organizează un eveniment devenit deja tradițional în municipiul reședință de județ, Retro Parada Primăverii. Întâlnirea iubitorilor și colecționarilor de vehicule de epocă se desfășoară sub egida Retromobil Club România. Pe lângă tradiționalele mașini la care, în anii Epocii de Aur, aveau acces oamenii de rând, cum ar fi Dacia 1300, Aro, Trabant, Wartburg sau Moskvich, vor putea fi admirate și fotografiate de cei prezenți și mărci rare, precum Singer, Volvo, VW Beetle, Opel, MG Gentry, Mercedes, Jaguar etc.

Așa cum am aflat de la Iulian Todirică, președintele Filialei Suceava a Retromobil Club România, Retro Parada Primăverii va aduna în centrul municipiului Suceava, în cadrul primului eveniment din acest an dedicat pasionaților de mașini de epocă din județ, peste 60 de retromobile din județele Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, dar sunt așteptați și posesori de mașini de epocă și din județe mai îndepărtate cum ar fi Vrancea, Vaslui sau Bacău. Unele dintre ele au mai putut fi admirate și la edițiile trecute, dar vor fi și multe noutăți, pentru că „numărul pasionaților de mașini de epocă este tot mai mare. În ultimul an, în județ avem omologate cel mai mare număr de autoturisme de la înființarea Retromobil Club Suceava, majoritatea fiind Mercedes, dar vor fi și multe ale autovehicule interesante aparținând unor producători foarte cunoscuți în lume. La ediția din acest an vor participa doar mașinile care sunt înscrise în circulație, sunt atestate sau în curs de atestare ca vehicul istoric și care au o vechime de minimum 30 de ani”, a precizat Iulian Todirică.

 

Parada autovehiculelor de epocă pe străzile din zona centrală

Retro Parada Primăverii 2023 este un eveniment care se organizează în mai multe orașe din țară, în lunile aprilie și mai. La Suceava, expoziția Retro Parada Primăverii 2023 va avea loc între orele 10:00-14:00, sosirea participanților pe Esplanada Casei de Cultură fiind programată pentru ora 9:30. Intrarea va fi din strada Nicolae Bălcescu vizavi de magazinul Denis. De la ora 12.00 va avea loc premierea participanților.

De la ora 14:00 va avea loc Parada autovehiculelor de epocă pe străzile din zona centrală a municipiului reședință de județ.

 „Pentru participare este necesară înscrierea prin mesaj telefonic / whatsapp la numarul 0745117443 sau pe messenger pe pagina Retromobil Suceava. Mesajul va conține numele participantului, marca mașinii, anul de fabricație și numărul de înmatriculare. Dacă un participant are mai multe mașini, va specifica pentru fiecare marca, anul de fabricație și numărul de înmatriculare. Vor participa doar mașinile care sunt înscrise și care au o vechime de minim 30 ani.

Dacă știți că mașinile voastre mai lasă câte o pată de ulei la staționare, vă rugăm să vă aduceți un carton pentru a proteja locația.

La sosire vă rugăm să respectați indicațiile organizatorilor referitoare la locul de parcare autoturismelor în timpul expoziției.

Datorită faptului că expoziția de mașini se desfășoară într-o zonă pietonală, din motive de siguranță pentru participanți și vizitatori, îi rugăm pe expozanți să evite deplasarea autoturismelor între orele 10.00-14.00.

Vom avea și premii speciale din partea sponsorilor noștri: Gamar, SUCT, Mateo Rustic Construct, Kalman Distriubution cărora le mulțumim mult”, ne-a asigurat Iulian Todirică, președintele Filialei Suceava a Retromobil Club România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Retro Parada Primăverii 2023, duminică, la Suceava.
 Vizualizări articol: 924 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Retro Parada Primăverii 2023, duminică, la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei